fredag 14. april 2017

Navnetyding

Verdens største database over norske og norrøne navn, men også en imponerende oversikt over navn fra Europa, Asia, Afrika og Amerika! Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse er en liste over kvinnenavn som var brukt i norrøn tid. Jeg leser navnet som Clara Harken, med oppholdssted Næsi. Tredje bokstav i etternavnet kan leses som en b, men ved å sammenligne bokstavene med andre på samme side, ser det for meg ut til å være k. Grand Theft Auto V er nå inkludert i Xbox Game Pass.


For den som vil sette seg inn bosetning og kulturforholdene i norrøn tid er stedsnavnene en viktig kilde. Se om navnet du søger er på vores site. Hvor mange hedder Odin?


Navnebetydning af Odin. Terje Larsen: Norsk stadnamnbibliografi – førebels nettversjon. Kan tilføye: Et norsk navn kan gjerne ha opphav i et annet språk, men har en form på norsk som er etablert på vårt språk. Opprinnelig navnetyding : Elven ”brummer” i fosser og stryk, spesielt i den øvre og nedre delen, og særlig i flomperioder.


Klype (grend i Rukkedalen, gårdsnavn): Betegner en smal og trang bergkløft. Av bogi i betydningen bue. Voss, kommune i Hordaland fylke, lengst nordøst i fylket, med grense til Sogn og Fjordane i nord.


Kommunen ligger omkring Vossevassdraget mellom grensen til Ulvik øverst i Raundalen i øst og munningen i Bolstadfjorden i vest, samt sidedalene Bordalen, Dalane (dalføret mot Hamlagrø) og Istadelvas dalføre mot Granvin i sør, og Strandaelvas dalføre med sidedaler og Teigdalen i nor samt. Ivar er et drengenavn, der stammer fra olddansk Iwar eller Ívarr. Variationerne Iver, Iwar og Iwer forekommer også på dansk. PointWorld is a marketplace where you can earn points for free Rewards.


Explore our website and let us help you get free stuff! Morsomt med navnetyding. Mye jeg ikke visste om navnet Nina. Jeg tar navnet Karianne: Det betyr ren nåde og er sammensatt av Kari og Anne.


Kari kommer fra blandt annet Katarina. Det greske ordet er Katros som betyr Ren. Anne er en form av Hanna og kommer fra det hebraiske Channah og betyr Nåde. Norsk legemiddelhndbok - T Gonor Legemiddelbehandling: Ukomplisert gonor fr dyrkingssvar foreligger: Ceftriakson.


Ordfører Jarle Skeidsvoll og varaordfører Alf Terje Mortensen sine fornavn betyr henholdsvis høving og skinnende spyd. MRKE brunt hr, tok nylig LYSE striper i hret hjemme helt selv. Norwegian Psychiatry : a journey to the dark side of the. Oppkast og diar hos barn oppstr som regel p grunn av en infeksjon i mage- tarmkanalen, og kalles ofte omgangssyke.


Salve sm res p utvendige hemoroider eller f res inn i endetarmen ved. Sebuah penis dengan kulup ditarik sebagian, menampakkan beberapa bagian kepala penis. Slik leker du barnet smart ABC Nyheter 23. Toll og politi - Bergen lufthavn - Avinor Toll. Brente mandler Det s te liv Brente mandler er noe av det beste jeg vet.


Jeg har alltid trodd at dette knallgode snopet er vanskelig lage selv, men det viste seg v re feil. Kilde for navnetyding er Andebuboka skrevet av onkel Arne Gallis som kan anbefales på det varmeste. Kinnås Kinnås består av endelsene i Kol kinn og Trolls ås. Kinn ås kommer av Trolls ås som Aase het som jente.


Sommerstad og Vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg