fredag 7. april 2017

Fine uvanlige guttenavn

Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Fine , Pene, Nydelige, spennende og sjeldne Guttenavn. Jeg er ogs for litt spesielle navn, og noen av mine favoritter er: Benjamin Birk Ask Gorm.


Oline, Olivia, adriana osv er fine navn Thilie er ogs ganske fint og sikkert sjeldent. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Noen som har forslag til fine , litt uvanlige guttenavn ? Vi hadde jo bestemt oss sånn egentlig, men så plutselig fenga det ikke likevel Nå er vi på utkikk etter andre alternativer.


Navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen sier at vi nå velger en annen type uvanlige navn enn tidligere. Da var de uvanlige og nye navnene gjerne satt sammen av deler fra navn man kjente. Uvanlige navn godtas i større grad.


Navnene oppfattes som originale, fine og artige. Jeg tviler på at barna blir mobbet på grunn av navn nettopp fordi det er så stor aksept for slike navn nå, sier Utne. Tips til uvanlige navn. Navn brukt av under stk.


Selv om det er blitt mer vanlig å gi barna sjeldne navn nå enn før, er ikke uvanlige navn et nytt fenomen i seg selv. SIDE2): Kjært barn har mange navn, heter det. Når man skal velge navn til den kommende verdensborgeren, så er det i bunn og grunn kun fantasien som setter grenser.


Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn? Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet? Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge.


Disse uvanlige navnene skiller seg ut fra de tradisjonelle, klassiske navnene. Her er en liste over uvanlige guttenavn og deres betydninger. Kanskje et vil inspirere deg! På denne siden finnes et stort utvalg av unike navn, spesielle navn, sjeldne navn, uvanlige navn og vakre navn til gutt og jente. Venter en gutt i februar men har pløyet navneboka mange ganger og finner ikke noe navn som er bra nok.


Hadde det bare vert jente skulle saken vært mye enklere, for det finnes jo så mange fine jentenavn. Er det noen der ute som har noen fine guttenavn på lager som også gjerne er uvanlig? Jeg leter etter det perfekte navnet til jenta som kommer.


Både jeg og mannen har sansen for litt uvanlige (men ikke helt ukjente) navn, som er korte med en fin klang. Jeg liker godt navn soVida, Fiona, Åsa, Willa og Henny. Finn det perfekte navnet til din katt.


Er du på utkikk etter fine kattenavn til hunnkatten? Da har du kommet til riktig sted!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg