onsdag 12. april 2017

Hvor mye spekemat per person

Hvor mye spekemat per person

Vi har samlet våre spekematoppskrifter for å gi deg inspirasjon til å komponere din egen anretning med spekemat. Beregn som ellers ca. Serverer du rømmegrøt til, holder det som regel med 1g.


Hvor mye spekemat per person

Her får du oversikten over hvor mye kjøtt du trenger per person. Biff, fårikål, pinnekjøtt, ribbe, kalkun og annet kjøtt. Lurer du på hvor mye kjøtt du skal beregne per.


Spekemat : 1gram per person. Og hvor mye må man beregne per person ? Burde jo funnet dette på nett, men finner bare ang. Vi skal ha spekemat og rømmegrøt i barndåp. Har potetsalat også. Tror jeg dropper eggerøre.


Hvor mye spekemat per person

Det må vel være greit? Hvor mye spekemat beregner jeg pr. Vet ikke helt hvor mange vi blir, stk. Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være.


Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med. Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de.


Du har invitert venner på besøk og vil servere noe du kan fikse i en fart. Hva slags ost på ostefatet, hvor mye og hva slags tilbehør? Her er alt du trenger å vite om ost og tilbehør for å få til en vellykket aften med ost og vin. Da er et bugnende ostefat tingen.


Men hva skal du ha på ostefatet? Jeg får ofte spørsmål om hvor mye folk spiser, spesielt når man lager mat for mange mennesker. Dette med mengdeberegning kan være vanskelig, men det finnes noen gyldne regler. Her er en liten tabell jeg har laget i en tidligere sammenheng som sier litt om dette.


Om du bare skal servere spekemat bør du beregne omtrent 1gram spekemat per person. Vi regnet 2gram per person , og da ble det litt til overs. Artikler fra forsiden. Kikk rundt på matprat. Velger du tilbehør av litt mer sydlandsk karakter anbefaler vi å bruke mer krydrede varianter av spekepølser.


Og fremfor alt, hvor mye skal jeg beregne av hver ting. HVa går det mest av på sånne koldtbord? HVor mange brødskiver per pers?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg