tirsdag 4. april 2017

Norsk logo quiz level

Norsk logo quiz level

Vi har noen der vi kun presenterer en logo og gir deg svaralternativ i tekstform, og som regel er kun et av svarene riktig. Norsk logo quiz tar for seg norske bedrifter og organisasjoner som stort sett burde være kjente hos de fleste. Stakk med logo du ikke kjenner? Vi er her for å hjelpe! Hovedmålet med dette spillet er å korrekt identifisere annerledes logoer av forskjellige selskaper og gi riktig firmanavn som logo quiz svar.


Norsk logo quiz level

Det er de samme spørsmålene som går igjen, her er fasiten. Tar forbehold om mulige skrivefeil. Takk:) da er jeg på level 19. Logo Quiz Norge Privatøkonomi og.


Har prøvd alle versjoner av norsk tipping og Lotto på den tipping-logoen. Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene. Noen i Norges land må vite dette.


Norsk logo quiz level

The are above the logo. Then go to the next level and guess even more logos ! Good luck on getting them all! Tusenvis av profesjonelle logoer. Design pa minutter. Lage Prijzen en Goede Kwaliteit.


Maak je Keuze uit het Uitgebreide Aanbod Materialen. Logo quiz med logoer fra norske bedrifter og organisasjoner. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen.


NorskLogoQuizSvar - Her finner du ut alle svarene p Norsk. Det var rask til forberede svarene niv logo quiz. Men den er på ingen måte umulig å løse. Nå kan du teste deg selv.


Vi har samlet sammen en rekke logoer og har laget to logo -quizer til deg. En liten med spørsmål, og en stor med spørsmål. I logoer hvor navnet er med har vi fjernet teksten. Spillet er veldig enkelt.


Alt du trenger å gjøre er å se på Emoji ikoner av filmer, TV-programmer, tegn, kjendiser og mer. Bruk bokstaver oppgitt til stave det riktige svaret. Hvis du får problemer på et nivå, og trenger hjelp med spillet Emoji Quiz er stedet for deg. Here you can find all logos for level till 1 including the logo quiz android.


Quiz : Logo Game Level - All - Walkthrough ( By Lemmings at work ) - Duration: 1:11. Apps Walkthrough Tutorial 79views.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg