mandag 23. januar 2017

Trampoline test 2013

Trampoline test 2013

Varene leveres direkte på døren! Vi hører gjerne fra deg! Se vår store uttak. Finn vår kontaktinformasjon her. Koop een trampoline vanaf €395!


Trampoline test 2013

Best i test blir trampolinen Favorit fra nederlandske Berg Toys, takket være dens kombinasjon av byggekvalitet, sikkerhet og ytelse til en rimelig pris. Favorit har en betydelig høyere ytelse enn lavpris-trampolinen GILLELEJ som selges hos JYSK. Den beste trampolinen som har to uavhengige testkilder er Berg Champion. Fitshop Kundrecensioner av Berg Favorit InGround Comfort 3cm. Cool Blue Kundrecensioner av Berg Favorit InGround Comfort 3cm.


Bol Kundrecensioner av Salta Excellent. Her kan du finne mange nyttige tips til valg av trampoliner. Du kan blandt annet se tips for vedlikehol sikkerhet og bruk. Vi har kikket på mange forskjellige trampoliner i ulike størrelser, og kåret den beste i vår test. Om du tenker på å investere i en god trampoline , og ønsker å lære mer om dette, klikk her.


Trampoline test 2013

Noe av det aller ypperste som finnes på trampolinemarkedet i dag er North Challenge. Denne fås fra rett over 6. Hun bruker trampolinen aktivt i treningsøyemed. Utvalget av trampoliner er stort og prisene varierer kraftig.


Men hvilken er best i test ? Før du kjøper en trampoline til flere tusen kroner, kan det være en fordel å forsikre deg om du ikke kjøper katta i sekken. En trampolin skal selvfølgelig være sjov at hoppe på, men den skal også have en robust konstruktion og god sikkerhed. Flere tests viser at de billige trampoliner dumper på både sikkerhed og hoppekvalitet, så hvis du skal have en god trampolin skal du holde dig fra de billigste modeller. Vi er nu klar til at fremlægge resultatet af vores trampolin test , som vi netop har færdiggjort.


Trampoline test 2013

I artiklen bliver du introduceret for en række forskellige trampoliner, hvor vi fundet ud af, hvilken trampolin der er bedst i test. En god trampoline er ikke bare for lek, den gir faktisk trening uten at man tenker på det, for man hopper jo fordi det er moro. Trampoline – best i test ! Skal du virkelig flotte deg er North Challenge en god investering. Derfor er det noen ting du bør tenke på før du drar til butikken og slenger pengene på disken.


X-Games-vinner Tiril Sjåstad Christiansen er blant de profesjonelle idrettsutøverne som går god for denne modellen og som aktivt bruker den i sin trening. Vi har snakket med seniorrådgiver Sverre Limtun i Direktorat for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) og bedt om noen gode tips. Det var en Jumpking. Med en trampoline i hagen har du det morsomste treningsredskapet i verden utenfor døren. Her kan alle hoppe om kapp, leke og more seg.


Vi tilbyr et nøye utvalgt sortiment av trampoliner som passer for alt fra familier til proffer. In erster Linie steht hier das sportliche Vergnügen, im Vergleich zu gesundheitlichen Aspekten, im Fokus des Tests.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg