tirsdag 24. januar 2017

Tabelltrekk 7113

Tabelltrekk og prosenttrekk for skattekort Arbeidsgiver trekke skatt etter informasjonen i skattekortet ditt. Enten etter tabell (tabellkort) eller prosent (prosentkort). Du kan søke i trekktabellene ( Tabelltrekk for skattekort) Her kan du også skrive ut den enkelte tabell dersom du har behov for det. Tabelltrekk tar hensyn til det ved å variere satsen automatisk etter hvor mye man mottar i lønn.


Systemet består av ulike tabellnumre som gjør at også forventede tillegg og fradrag blir lagt til i beregningene. Hensikten med tabelltrekk er å sørge for at du betaler nok skatt gjennom hele året, slik at du unngår å få baksmell på skatten. Jeg forbeholder meg INGEN rettigheter.


De fleste har tabelltrekk , i tillegg til en fast prosent som trekkes av biinntekter og overtid. Det ble skrevet ut 2. Anne Kirkhusmo fra Skatteetaten. Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak. Dermed slipper du en ekkel baksmell dersom inntekten din plutselig skulle bli høyere enn ventet noen måneder. Ifølge Lise Halvorsen har langt de fleste lønnstakere tabelltrekk.


Den forutsetter at du betaler skatten i lpet av 1mneder. Jeg har der gtt fra tabelltrekk 71Dette utgjr ca. Hva er årsaken til dette? Hvordan bestemmes hvilken tabell som skal brukes?


Tabellen forteller egentlig hvor mye du forventer å tjene i året. Hvert lønnstrinn har sin egen tabell. Jo høyere fradrag du skal ha, jo høyere tabell. Selv har jeg tabelltrekk , og på biinntekter.


Som arbeidsgiver må du trekke skatt av lønn og annen godtgjørelse som du utbetaler til dine ansatte. Hvor mye du skal trekke i skatt finner du i skattekortet til arbeidstakeren. På samme måte som grått og blått ikke er gult. Vi er slik du ser oss: litt rundere, litt nærmere og litt mer engasjert.


Kanskje litt rar, men klar og forutsigbar. Som vanlig er det foretatt justeringer i satser, innslagspunkt, terskler og den slags, som vil påvirke hvordan du blir skattelagt neste år, men endringene virker å være færre og mindre enn vanlig. Denne beregningsmetoden er nå historie. Trekkrutine for beregning av forskuddstrekk.


Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Er det noko du lurar på i løpet av helga, ta gjerne ein tur innom sk.


Der finn du svar på det meste om skatt. Ha ein strålande helg alle saman, vi er tilbake måndag klokka 9.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg