fredag 6. januar 2017

Gravid hoven i underlivet

Kjøp nå, test deg hjemme. Slimhinnene i underlivet forandrer seg. Faktisk endrer alle slimhinnene i kroppen seg – for eksempel både i munnen, nesen og i underlivet. Som gravid øker også blodmengden i kroppen din, slik at det blir mer blod i hele kretsløpet – også i slimhinnene.


Det oppleves typisk som om man er mer hoven og fyldig i underlivet.

Har aldri vært hoven i underlivet under svangerskap ellers, så der kan jeg ikke dele noen erfaring om hva normalen er gitt. Men kan jo være greit å ta turen til legen, eller i det minste ringe legevakt og forhøre seg, om de foreslår en soppkur, så er det jo like greit å prøve det kanskje. Er gravid i uke 16.


Men i dag er jeg øm og litt hoven på venstre side i underlivet. Venstre kjønnsleppe og bak til endetarmsåpningen. Veldig rart det her, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det.


Vær forberedt på ekle detaljer: Høyre side virker normal.

Men venstre side er hoven og utspilt, nesten som om det er noe som presser på fra innsida. I tillegg er det veldig ubehagelig å gå på do, for det er akkurat som om. Den kroniske følelsen av å være hoven i skjeden er for noen plagsomt, mens det for andre virker seksuelt opphissende fordi man føler seg litt småkåt hele tiden. Den kan gjerne bli litt tykkere og seigere enn når man ikke er gravid.


Men jeg opplevde at denne følelsen av ubehag osv forsvant plutselig, men nå er den da kommet tilbake. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og kjennetegnes ved svie og kløe i skjeden. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som cottage cheese-lignende. Man får kjøpt reseptfrie soppmidler på apoteket. Kløe, svie og smerter i underlivet hos kvinner kan ha mange årsaker.


Vi skal se på noen av de vanligste årsakene som legen din gjerne vurderer på kontoret. Det er hos meg som om man kan kjenne en hevelse utenpå magen omtrent der livmoren er, når jeg er tissetrengt kjenner jeg det mer, så blir det mindre når jeg har vært på do. I ettermiddag og kveld har jeg blitt så hoven i sjeden.


Pleier man å bli det av mensen, bare at jeg ikke har registrert det? Har ikm på torsdag, og har egentlig vært ganske sikker på at den kommer. Kle i skjede og skjedepning, brennende flelse i underlivet , hyppig vannlating og samleiesmerter.

Gravid og delvis hoven i underlivet - Kropp og helse. Sopp i underlivet - symptomer. Kvinner merker gjerne at de kan få tykk, hvit og illeluktende utflo og menn kan oppleve sprekkdannelse på penis. Dette er de vanligste årsakene.


Det er vanligst at gravide får ødemer i bena, men du kan også bli hoven i ansikt og hender. Disse hevelsene forsvinner etter fødselen. Billig, sikker og rask graviditetstest. Jeg lurer på om det er vanlig at man merker hevelse i underlivet noen dager før man får mensen.


Når mensen er over er det he. Har vært veldig kvalm og uvel så langt i svangerskapet, men i går kveld ble det (endelig!!) sex igjen - herlig! Kan kjenne at det er ømt og svakt hovent når jeg be. Eller kan det være noe på gang likevel? Skikkelig ekkelt spm- men hoven i underlivet.


Og det er ganske s vanlig bli hoven nedentil nr man gr gravid. Diabetikere og gravide er spesielt utsatt, og etter en antibiotikakur er man lettere mottakelig for soppinfeksjoner. Symptomer på sopp i underlivet er ofte kløe, svie eller smerte ved sex. Smerter i underlivet ? Underlivssmerter kan være både akutte og kroniske – og skyldes ulike årsaker.


Rask og trygg leveranse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg