onsdag 11. januar 2017

Smerter i siden av magen

Brukere har fått hjelp mot bl. Smerter eller ubehag lokalisert til flanken, dvs. For eksempel ved forstoppelse og luft i magen. Du kan lide av smerter i høyre side eller venstre side.


Hvis du lider av din side kan ha mange årsaker.

Stikkende smerter i siden Du har sikkert opplevd å få hol men her snakker vi om noe helt annet. Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Symptomer: Brennende smerter nedenfor eller bak brystbeinet som bli verre når du er sulten. Det er også vanlig at smertene kommer sammen med kvalme og at det kommer på natten. Det kan være: Magekatarr eller gastritt.


Det er en betennelse i magesekken, som kan være forårsaket av alkohol, sterk mat, oppkast, galle eller ulike bakterier. Har du smerter over hele magen ?

Nei: Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), gallesten osv. Ved vedvarendesmerter kan man utvikle feber - husk å kontrollere temperaturen. Ja: Kanskje har du en.


Som tidligere nevnt skyldes dette det meste av tiden luft i magen. Men fordi denne delen av kroppen også inneholder bukspyttkjertelen, magesekken, venstre nyre og leveren, er dette noe du rett og slett ikke kan ignorere. Divertikler kan også oppstå i spiserøret, magesekken og tynntarmen, men de er vanligst i tykktarmen, ofte i den siste delen av tarmen. Det vanligste symptomet er magesmerter i nedre del av magen , som regel på venstre side.


Smertene kan komme og gå eller være konstante. Magesmerter kan være ledsaget av anoreksi, kvalme og oppkast og eventuelt også obstipasjon eller muskulær defens. Disse symptomene kan gi viktig informasjon om etiologien. Mange av tilstandene som forårsaker akutt abdomen, er potensielt livstruende.


Siden tarmene berører disse lymfeknutene når de beveger seg vil det oppstå smerter i mange forskjellige situasjoner, og det vil ogspå kunne fremkalles smerter om noen klemmer dypt ned i magen på deg. Tilstanden er lett å forveksle med blindtarmbetennelse, men dette slipper vi å blande med ditt tilfelle, da du har fjernet den. August for å være mer presis) Ikke funnet ut hva det er her.


Siden kvinner normalt er eldre enn menn når de får sitt første hjerteinfarkt, har de også ofte mer diffuse symptomer. Signalene kan komme fra selve livmoren eller fra livmorhalsen.

Da gjør det vondt foran og dypt i underlivet. Eventuelle smerter ved samleie vil føles samme sted. Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. De fleste av oss har en redsel i oss for å få kreft,.


Madeleine er alltid forkjøla og har hjertet på høyre side. Har i det siste hatt noe stikkende smerter i høyre side av magen på veldig lite område, men det er ikke veldig vondt og varer ofte bare 2-minutter. Var hos fastlege for noen mnd siden og tok blodprøver og EKG fordi jeg var plaga med en del diffuse smerter , men alt så bra ut. Blir veldig redd når det er såpass sterke smerter.


Hei Jeg har hatt vondt i høyre del av magen i et par dager nå, og begynner å lure på hva det kan være. Først trodde jeg det var en strekt muskel, siden det kjennes ut som det. Men det gjør ikke vondt når jeg trykker på punktet det er vondt, så jeg tror ikke det er en strekt muskel likevel, siden. Med smerter i høyre side av magen nedenfor, er leger mest vanlige. Det er forbundet med appendikulær prosess som ligger her og dens betennelse.


Statistikk av kirurgiske inngrep av den generelle kirurgiske avdelingen viser at appendektomi forårsaker maksimal aktivitet. Imidlertid er rettidig magesmerter ikke begrenset til en enkelt årsak. Hadde selv kjempe smerter i magen på høyre siden i begynnelsen av forrige uke (uke 19).


Det var konstante smerter som strålte ned i lysken og til tider helt ned i beinet. Jeg tenkte det sikkert ikke var noe galt, bare strekksmerter, så jeg ringte ikke legen. Ble jo bare verre og verre og det var kjempe vondt. Om natten våkner jeg mange ganger fordi jeg får smerter når jeg snur meg. Om morgenen kommer jeg meg nesten ikke opp av sengen fordi det er så vondt.


Hei, jeg har den siste måneden opplevd en gradvis økende følelse av ubehag og trykk i området under de nederste ribbeina på venstre side. I begynnelsen var plagene av en karakter som gjorde at jeg fint kunne fungere i jobb og studier, men de siste to ukene har plagene forverret seg. Du har i lang tid følt deg oppblåst og har mer luft i magen enn normalt. Det er helt normalt å kjenne seg omblåst en gang i blant, men i aller verste fall kan dette være tegn på kreft i eggstokkene. Andre symptomer på dette er smerter i magen og bekkenet og liten matlyst, ifølge Gynecologic Cancer Foundation.


Nyrene er lokalisert til bakre del av korsryggen på hver sin side – altså en nyre på venstre og en på høyre side. Noen av de vanligste årsakene til vondt i nyrene er urinveisinfeksjoner og nyrestein, men det finnes også en rekke andre mulige diagnoser. Lurer du på noe eller ønsker du mer av slikt faglig påfyll?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg