torsdag 19. januar 2017

Hjemmelaget kyllingsuppe

Kyllingsuppe er medisin for kropp og sjel, men da må den lages på ekte kraft. Her går ingenting til spille, og du får en mild og kremet suppe. Hjemmelaget kyllingsuppe med bare en brøkdel av saltet fra posesuppe! Her er oppskriften på enkel kyllingsuppe med persille og hvitløk.


Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over.

Varm og hjemmelaget suppe smaker alltid nydelig,. Denne er i tillegg kjapp å lage, og med masse god smak. Klassisk kremet kyllingsuppe. Lettvint, lun og godt. Server med godt brød til eller ha litt nudler i skålen før du fyller på med suppe.


Oppskriften finner du her på bloggen Mat på bordet. I går tenkte jeg at jeg skulle forsøke meg på en hjemmelaget Bali kyllinggryte, og jeg må innrømme at jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Suppe laget fra grunnen av er fantastisk godt.

Og når du i tillegg har plukket soppen selv, kan det nesten ikke bli bedre. Denne suppen er nydelig høstmat når mørket smyger seg inn på oss her oppe i nord. Deilig kyllingsuppe oppskrift med kalorier, allergener og pris. Jeg for min del liker godt med smak, og krydrer det derfor litt ekstra. Den blir nok en gjenganger i hjemmet.


Dette var en nydelig suppe! Savnet litt mer å bite i som hverdagsmat til sultne munner, og kan tenke meg at det hadde vært godt med kikerter oppi til neste gang! Jeg hadde ikke tid til å lage nanbrø så det ble en skive hjemmelaget grovbrød til, som også passet bra. Helbredende kyllingsuppe.


En semi-vitenskapelig tilnærming til en suppe som hjelper mot små-forkjølelse, influensa og ganen. Lag hjemmelaget suppe. Det er veldig lett å lage hjemmelaget suppe! Jeg bruker aldri oppskrift, men jeg bruker ca de samme målene hver gang.


En annen ting jeg gjør er å alltid lage en stor porsjon og fryse ned det som blir til overs. Da har du alltid næringsrik, hjemmelaget mat raskt tilgjengelig. Favorittvæsken er hjemmelaget kraft.

Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili. En ny favoritt på bloggen er blomkålsuppen med purre og sprøstekt bacon. Den var dessverre litt for sen til å være med på audition til kokeboken, men er en sterk kandidat om jeg skulle skrive flere bøker (har ingen umiddelbare planer om det, altså).


Del kyllingen i små biter. Kyllingsuppa har ingrediensar som skal vere enkle å finne på ein kvar butikk. Skrell og finhakk løk. Her treng du ikkje oppsøkje asiatiske butikkar først, dette finn du i kjøkkenskapet eller på nærbutikken.


Turmat Enkel Cooktime Under min Brokkolisuppe med strimlet svinekjøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg