mandag 9. januar 2017

Kylling i karrisaus

Kylling i karrisaus

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kylling i karrisaus

Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Perfekt hverdagsmiddag for hele familien.


Husk at det finnes milde og sterke varianter av karri, så her kan du tilpasse etter smak. Karrisaus er godt til kylling , kalkun, hvit fisk og scampi. Ingredienser Fremgangsmåte. Deilig kylling i kremet karrisaus , serveres med ris! Ha i ønsket mengde med chili.


Ein sterk karrisaus smakar godt til både kjøt, fisk og kylling. I dag blir den eit smakfullt tilbehør til kyllingbryst, ris og ferske grønsaker. Tidsbruk minutter. Legg oppskrift i handlelapp.


Ta skjeen i en annen hånd og bruk den til å forme. Skrell eplet og del det opp i små terninger. Her er en variant av den velkjente indiske kyllingretten. Rens sjalottløk og hvitløk.


Smelt smøret i en kjele ved middels varme. Tilsett eple, løk, hvitløk og karri i kjelen og la det hele surre på middels varme i noen minutter til løken og eplet har myknet. Sett formen i stekeovn på 2°C i ca. Kok byggris etter anvisning på pakken.


Server saftige kyllingfileter i karrisaus med byggris og frisk salat. Finn gode oppskrifter her! Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Fiskeboller i karrisaus.


Kylling i karrisaus

Med denne gode oppskriften lager du raskt en fest midt i uken, og når du marinerer kyllingen blir woken om mulig enda bedre. Skjær opp kylling og grønnsaker som angitt, slik at du har alt klart før du setter i gang. Kok risen etter anvisningen på pakken. Stek kyllingbitene raskt i litt nøytral olje, men ikke så lenge at de blir gjennomstekt. Du har allerede gitt Vietnamesisk kylling i karri en vurdering!


Det er alltid spennende å møte andre lands matkulturer, i sær når det er så velsmakende som denne vietnamesiske kyllingen med kokos- og karrisaus. Retten trenger ikke å saltes. En av de første oppskriftene jeg fulgte var på karrisaus. På et profesjonelt kjøkken vil man alltid ha eks antall liter med veloute, bechemel og andre grunnsauser. Det har de færreste hjemme.


I karrisausoppskriften til Peterson inngår en slik saus. Idag vil eg dele en deilig middagsrett med dere! Wok er en topp kvardagsmiddag som man lager på 1-2-3. Man kan bruke akkurat det man har ag grønnsaker i kjøleskapet og variere smak etter lyst. Spe litt etter litt av den lyse buljongen, rør om og kok opp mellom hver speing.


En av mine favoritter er kylling i karri. Vi har lagd litt forskjellige versjoner av denne den siste tiden, men dette må bare prøves av alle. Om en bruker en hel kylling som utgangspunkt, fileter eller lår, så er det sausen som er hovedattraksjonen her. Den populære matbloggeren Ina-Janine Johnsen har gitt ut kokeboken Mat på bordet – fra morgen til kvel som består av 1hverdagsoppskrifter med alt fra frokostpannekaker til smakfulle paier, samt fristende desserter og bakverk. Hun mener at god og hjemmelaget hverdagsmat ikke trenger å være vanskelig.


Det er ikke nødvendig å spise dårlig mat fordi man har liten tid til. I dag brukte jeg ferske kyllingfileter, men man kan benytte seg av ferdig grillet kylling også. Et dryss av enten hele eller hakkede peanøtter på toppen er godt.


Jeg synes dette ble skikkelig god middag rett og slett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg