mandag 16. januar 2017

Fjerne venner fra facebook

Personen du har fjernet som venn , blir ikke varslet. Hvis du blokkerer noen du er venn me vil vi også fjerne vedkommende som venn. Merk: Hvis du fjerner noen som venn , blir du samtidig fjernet fra vedkommendes venneliste. Ved hjelp av en liste kan du publisere en oppdatering for utvalgte personer, for eksempel kollegaer eller venner som bor i nærheten av deg.


Fjerne venner fra facebook

Du kan også se oppdateringer fra bestemte grupper (for eksempel nære venner og familie). Den person, du har fjernet som ven, får ikke besked om det. Til højre for navnet er der tre grå knapper – den ene af dem hedder venner.


Holder du markøren over den knap, vil du nederst finde muligheden “ fjern ven”. Når du har trykket på den knap, er I ikke længere venner. På hovedskjermen på Messenger er det noen valg nederst, med bilde av hus, telefon, kamera, tegn for liste og spillkonsoll. Trykk på den som ser ut som ei liste, og da kommer messengerkontaktene opp. Til høyre for disse er en runding med i inni, og der kan man fjerne kontakt!


Fjerne venner fra facebook

Dette gjelder da kontakter man ikke er venner med. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog!


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kanskje gjør du det, men det kan også være en person du stadig passerer på gaten, skriver CNet. Forskjellen er at deaktivering ikke er permanent, du kan logge deg inn igjen på profilen og velge å aktivere den igjen. Det blir opplevd som sosialt klønete når.


Fjerne venner fra facebook

Du kan blokkere noen for å fjerne vedkommende som venn og hindre at vedkommende starter en samtale med deg eller ser ting. Hvordan fjerner eller sletter jeg en venn ? Det er let at fjerne venner igen, og de fr ikke besked - ls hvordan du gr p. Lenken i meldingene virker å være til en video. Fjerne venn fra facebook.


Med denne Wi-fi 6-ruteren mer enn doblet vi ytelsen i hjemmenettet. Når andre legger ut bilder der du er me uten din tillatelse, kan du rapportere disse for å få dem fjernet. Jeg har noen hundre venner på facebook som jeg mest sannsynligvis aldri kommer til å chatte me og derfor vil fjerne dem fra chatten.


Vil ikke fjerne som venn , men vil fjerne fra chatten. Klikk på Blokkering i kolonnen til venstre. Bla ned til Blokker appinvitasjoner, og skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du ikke lenger ønsker å motta appinvitasjoner fra. Velg Venner fra menyen under forsidebildet. Søk deg fram til den vennen du vil endre, eller scroll i lista til du finner vedkommende.


Beveg musa over navnet på vedkommende du ønsker å slette. En liten meny kommer da til syne. Det kreves ikke innlogning for å få tilgang til skjemaene, men du må oppgi riktig lenke til profilen det gjelder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg