tirsdag 17. januar 2017

Hjemmelaget dip

Har du prøvd å lage din egen holiday dip ? Det er latterlig enkelt og smaker kjempegodt! Grønnsaker med heimelaga holiday dip er en knallgod kombinasjon og perfekt som sunn kveldskos eller snacks. Hjemmelaget dip passer perfekt til grønnsaker eller chips. Barn og unge (og voksne!) spiser ofte mer fruk og grønnsaker når disse er skåret opp i biter og staver.


Husk grønnsaker i alle lunsjbokser og ta gjerne med en liten boks med lokk som inneholder en dip eller hjemmelaget dressing for økt nytelse og næring.

Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Men da jeg sjekka ingredienslisten til saitaku brødrasp mista denne stjerner hos meg tiltross for at alle likte maten. Det stod det at den inneholder blant annet palmeolje, noe som ikke er særlig sunt og blir fjernet fra flere og flere matvarer.


Trine, har du en sunnere hjemmelaget panering som heller kan brukes? Sett frem et fat med oppkuttede grønnsaker sammen med noen fristende dipper. Kutt dem opp og ha dem i vann i kjøleskapet, så er det bare for barna å ta dem ut når de kommer hjem fra skolen.


Prøv med gulrøtter, stilkselleri, paprika, sukkererter, kålrot, agurk, babymais og blomkål.

Nachos har ingen funksjon uten guacamole eller salsa. En dressing er alltid prikken over i-en, og det som binder ingrediensene sammen til en høyere enhet. En dip vil gi liv til mildtsmakende grønnsaker og høyne opplevelsen servert sammen med kjøtt, kylling eller fisk. Prøv en eller flere av våre oppskrifter på dip og dressing. Med rømme eller andre syrnede melkeprodukter i kjøleskapet har du alltid basisen til en deilig, hjemmelaget dressing eller dip.


Dette er en frisk og krydret dressing som kan brukes sammen med spekemat eller grillmat, og som kan varieres på et utall forskjellige måter. Dette fatet passer til mange sammenhenger. Server det i barneselskap, på terassen eller som snacks. Du kan selvfølgelig bruke mer eller andre grønnsaker på fatet. Legg gjerne på litt frisk frukt også.


Kilde: Kokk Ellen-Christine Lendengen for dinmat. Guacamole er selvskreven som tilbehør i det meksikanske kjøkken, men passer også utmerket til sommerens grillretter. Bruk modne avokado, de smaker mer og gir en god og kremet guacamole. Ikke bare er hjemmelagde gaver praktisk, men de passer for enhver anledning.


Du kan nyte retten alene slik den er eller du kan ha den som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk. Den er kjempegod å bruke som dipp til grønnsakstavene - f. Hvitløksrømmedressing er utrolig lett og raskt å lage og er godt til pizza, ulike typer kjøttretter, salater, wraps o.

Hjemmelavet dip til chips er super nemt og lækkert at lave selv – der er så meget spøjst krims krams i pulverdips og disse hjemmelavede dip smager også meget bedre. Tricket til de hjemmelavede dip til chips er løgpulver og hvidløgspulver. Dropp salsaglassene i butikken.


Så lett lager du din egen salsa fra bunnen av. Bruk oppskriftene kun som et utgangspunkt, her er det store rom for å eksperimentere med f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg