mandag 16. januar 2017

Navneforslag gutt

Men la meg fortelle om en gruppe gutter jeg har kjent siden de gikk i barnehagen. Ti kriterier spiller inn når du velger navn til barnet ditt. Folk reagerer forskjellig på medisin.


Det kommer ikke an på om de har ADHD eller ikke, men at man bare er skrudd sammen forskjellig, og det gjelder absolutt alt av medisiner. Ritalin er den som har høyest suksessrate, derfor tester de ofte ut den først.

Jeg har to gutter med ADH og de har hatt. Noen navn kommer som et skud og faller som en stein etterpå. Andre navn er solide og holder seg lenge uten å få et motepreg.


Her er flere hundre slitesterke navn fra inn- og utland som du trygt kan velge nå. Hva skal babyen hete? Her finner du massevis av gode navnetips. Skal det være et populært navn, sjeldent, vekke minner fra barndommen, være gammelt.


Hvis du spør om forslag til etternavn så får du også forslag om etternavn og ikke fornavn.

Mellomnavn betyr bare én ting og aldri noensinne betydd noe annet. Et fornavn er ikke et mellomnav. Navneforslag gutt ! Familie, samliv og seksualitet Graviditet, spedbarn og babytiden.


Det var en ære å bli oppkalt, samtidig som det var en plikt for den som fikk navnet å leve opp til det, forteller han. Mannen liker litt gammeldagse navn, jeg liker litt nymoderne, men samtidig så skal de ikke være på topp. Kunne kanskje tenkt meg navn som passer sammen.


Alt du trenger å vite om navn. Hvordan finne riktig navn til barnet, navnestatistikk, navnetips, navnelister og andre gode tips til navnevalget. Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden? Da har du kommet til riktig sted. Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn?


Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet? Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vet du om noen katte navn som burde vært med i oversikten, hadde vi vært takknemlig om du hadde sendt oss en mail med ditt navneforslag til katt. Mens noen navn blir umoderne og helt borte i årevis - for så å komme tilbake etter et par generasjoner og klatre høyt på navnetopplisten - finnes det en rekke stødige navn som nekter å gå av moten.


Så Bronja er mitt navneforslag.

En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Jentenavn - norskenavn. På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din.


Oversikt over populære kattenavn, kule kattenavn, hovedsaklig norske kattenavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg