mandag 16. januar 2017

Heklet jakke baby

Se mer i vår nettbutikk. Kjøp sesongens nye klær hos Jean Paul. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Shop dine favoritter hos Ellos nå. Bli inspirert av sesongens nyheter!


Heklet jakke baby

Beautiful baby jacket and hat with link to free pattern. Oppskriften kan lastes ned gratis, klikk på download. Og jeg brukte litt mer enn nøster. Babyjakke har jeg aldri heklet før, og som blogger er det moro å prøve meg på noe nytt. For å finne ut hvor stor jakken skulle være tok jeg utgangpunkt i en kjøp jakke , og brukte målene på denne jakken som utgangspunkt for mønsteret.


Heklet baby jakke (på frihånd). Mer tid i sofaen blir det nok definitivt så jeg har samlet noen av hekleoppskriftene som gir meg lyst til å hente frem heklenålen. Jeg føler at mønstre til lekre strikkeoppskrifter for baby finnes overalt på nettet mens mønstre til heklede babyklær er litt vanskeligere å finne. Har din baby lyst på en heklet ball og.


Heklet jakke baby

Denne siden ble sist oppdatert 25. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på klær til barn. De fleste er gratis. Gratis frakt fra 6kr. Fri levering til Norge! Baby jakke Baby jakke heklet. Arbeidet til Elena Aferova.


P vil du finne oppskrifter for hekle baby samt tusenvis av lignende oppskrifter. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design. Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen. Oversikt over hekleoppskrifter på genser og jakker av forskjellige slag. Alt er selvfølgelig helt gratis her.


Heklet jakke baby

Strikket jakke til barn i DROPS Karisma. Velkommen til DROPS Design! På Boozt finner du over 6merker. Mandarin petit Som alle vet er ikke lilla den fargen som er enklest og ta bilder av.


Dette var en søt og fin jakke ,dette gjorde at jeg fikk en ide om å strikke maken,for holder på med en babykjole nå. Og skal ha en jakke til også. Jakke med rundt bærestykke.


Heklet jakke baby

Så denne jakken var bare helt nydelig. Så var endelig jakken jeg har holdt på med i lengre ti ferdig heklet , montert og klar til bruk! Jeg har lenge ønsket meg en lang, varm jakke , og har brukt Nepal fra Drops i en blanding av ull og alpakka, som jeg synes er veldig fin! Grunnoppskriften fant jeg også hos Drops.


Det vil si den er satt sammen av modeller - se her og her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg