mandag 30. januar 2017

Dåpskake med bilde

Dåpskake med bilde

Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken. Til og med størrelse maxi er kaken run deretter firkantet. Pynt på kaken kan variere. Det blir mer og mer populært å lage dåpskaker med spiselig bilde av dåpsbarnet.


Dåpskake med bilde

Utrolig morro å ha på kakebordet til den store dagen! Beklager kvaliteten på bildene – det ble, som allti litt hurra-meg-rundt med bildetaking…! Jeg tenkte egentlig ta bilder da jeg var ferdig med kaka, men da var det såklart tusen andre ting jeg skulle ordne – så jeg fortet meg bare å knipse noen bilder av dessertbordet før vi begynte å spise. Nydelig pyntet marsipankake til den store dåp eller navnefesten!


Sukkerbrød med valgfritt fyll, kremfløte og kritthvitt marsipanlokk. Elijah Etg, håndlagde bamser i sukkerpasta. Bestill dåpskake fra din lokale baker.


Dåpskake med bilde

Cake it easy samarbeider med lokale bakere over hele landet og leverer ut fra 3bakeributikker. Få levert på døren eller hent selv. Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde.


Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake). Tilpass kaken med egen tekst eller bilde ! Herlig sprø kjeksbunn med meierismør og fyll av en smaksrik pasjonsfrukt-ostekrem, som også inneholder vaniljekesam. Design din dåpskake til den spesielle annledningen med valg av bunn, fyll, pynt. Enkel bestilling av marsipankake i Arendal. Vi bruker de beste råvarene.


Dåpskake med bilde

Velkommen til ToneroseDesign! I dag kommer et bildedryss av ei annen dåpskake jeg laget nylig – herlige mamma Maria ønsket en kaka ala denne. Etter inspirasjon av flere av de søte bildene av lille prinsen ble det en liten marsipanbaby i blå og hvitrutete pysj, liggende og sove på skinnfell på toppen av kaka. Hos vre bakerier kan man tilpasse kaken med dpspynt, bilde og tekst for gi kaken det lille ekstra som.


Dåpskake med bilde. Søt etg dåpskake , pynt i marsipan. Jeg tenkte i dag jeg skulle lage et innlegg med litt bilder fra den siste dpskaka jeg laget. Putekake med krone. En etg dåpskake med søte ugler, alt i. Eksklusiv dåpskake.


Hent selv eller få levert. Tilgjengelige størrelser (i antall biter) 10. Jeg fikk relativt frie tøyler på både utseende og smak så dette var en kake jeg har kost meg veldig med å lage.


Når jeg får bestemme en dåpskake selv går jeg stort sett alltid for en base med sukkerbunn med marsipantrekk. Kake med bilde eller logo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg