tirsdag 24. januar 2017

Drømmetydning miste tenner

Drømmetydning miste tenner

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Tenner : Skjeve tenner betyr løgn, liten selvrespekt eller usikkerhet. Det samme gjelder hvis tennene faller ut.


Den som har ”problemer” med tennene er den som vil lyve eller har liten selvrespekt. Svelger du en tann vil du snart måtte innrømme du har sagt noe feil. Tenner kan nemlig være symbol på styrke og vår evne til å bite fra oss.


Som et symbol på overgangen fra barn til voksen: Å miste alle tennene våre gjør vi, forhåpentligvis, kun én gang i livet– når vi mister melketenner og får voksentenner i stedet. Ifølge islamsk drømmetydning kan det bety dødsfall. Jeg drømte lignende for et par uker siden.


Drømmetydning miste tenner

Bare i disse ukene så har det vært dødsfall. To av dem ei begravd ved siden av hverandre. Ingen av dem kjenner hverandre.


Men jeg drømte at tennene som lå i min hånd var tenner som i faktisk er plassert ved hverandre også i munnen. Miste tenner i drømme - Religion, alternativt og. Det har skjedd mye rundt deg som du ikke har kontroll over. Jeg hadde også drømmer om at tennene falt ut når jeg var gravid (mye nytt og ukjent som kommer og mye man ikke kan kontrollere!).


Drømmetydning miste tenner

Du kan ha mistet kontrollen over deg selv. Tap av tenner kan også være et tegn på at du har lidd nederlag eller at noen har såret stoltheten din. Du har kanskje sagt noen falske eller stygt ord og disse ordene kommer tilbake for å hjemsøke deg.


Det er noe som plager deg, men du skjuler det. Du mister tennene dine. Når man har skjult sinne har vi en tendens til å bite oss i kjeven, noe som kan slipe ned tennene våre. Drømmen advarer deg om det, sier Dr. Enten du kjører bil eller en passasjer, antyder de aktive rolle eller passiv rolle i livet ditt.


Dette kan være et resultat av lav. Som drømmesymbol presenterer tenner vanligvis styrke eller virilitet eller selvfølelse, din oppfatning av eget utseende. I enkelte kulturer tror man at dersom du drømmer at du mister en tann , så forutser det et dødsfall i nærmeste familie. En mistet en tann , så vil du få en svært ubehagelig nyheter.


Hvis det var to, uaktsomhet provosere en hel stripe av uflaks, men tre droppet ut tann henholdsvis rapportere at problemet vil være svært alvorlig. Være uheldig virkeligheten. Unnskyld at jeg ler - men den drømmen har jeg hatt 1ganger også. Tenk hvor glatt eller ru bilen ride er. En drømmetyding jeg leste en gang gikk ut på at man var redd for å miste kontroll, redd for å miste maska.


Drømmetydning miste tenner

Tenner Skjeve tenner betyr løgn eller liten selvrespekt. Håret er en meget vigtig del af de flestes identitet – hvad end man har det eller ej! Overordnet set symboliserer håret ofte kønslighed – dvs. Skriv inn et or helt eller delvis, i søkefeltet eller trykk en bokstav i den alfabetiske indeksen for å få en klikkbar liste over drømmesymboler.


Tolkningen av disse eksemplene er bare et forslag, og hvis du er uenig i tolkningen er det bare bra. Prøv å husk at det er ditt indre som bestemmer drømmene, og du må derfor tolke dem i samsvar med dine egne følelser om drømmen. Barn blir født uten tenner , da ligger tannanleggene skjult i kjevene. Den første tann bryter vanligvis frem ved 6-måneder.


Når barnet er år har alle melketennene brutt frem i munnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg