tirsdag 24. januar 2017

Isofix feste

Isofix feste

Een bijzonder populair merk. Bezoek één van onze megastores. Ruim aanbod van diverse merken. Babypark, altijd in de buurt! Extra veilig en groot zitcomfort.


Isofix feste

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. En beltestol som er montert med isofix skal også være mer stabil ved sidekollisjon. Når barnet ikke sitter i stolen er den fortsatt festet, så man slipper å tenke på å feste beltestolen med belte slik at den ikke skal komme flyvende hvis man skulle være så uheldig å kollidere. Står det i vognkortet ditt om du har isofix eller ikke kanskje? Det der om at man må fjerne det før EU kontroll osv er bare tull.


Du får kjøpt passat (spørs litt på årsmodell) med isofix som ekstrautstyr. Jeg fant ut etter ditt svar, at dersom jeg klikker på Bare fra liste og setter denne til Nei, så holder postene seg, MEN han viser da ID feltet, altså løpenummeret på Ste og ikke stedsnavnet. ID og stedsnavn Det er ID som skal lagres fra cbo_ste men det er stedsnavn som ska.


Isofix feste

Oppdaget plutselig i dag att vi har isofix feste på ett av setene, det midt setet hvor vi kun har to punkt sele. Disse kan festes i alle biler med isofix -ankre og feste for toppanker. Semi-universelle isofix -modeller festes med isofix -fester og støtteben. Disse modellene kan bare brukes i biler som har et gulv som tåler belastningen fra støttebenet.


Kjøretøy-spesifikke isofix -modeller er utviklet for bruk i bestemte bilmodeller. De fleste biler har to isofixfester – ett på hver side i baksetet. Isofix mangler i midten. ISOFIX är ett fästsystem för bilbarnstolar som bygger på en internationell standard. Den er brukervennlig og festes med isofix.


Dersom du ikke har bil med isofix , må du gå for beltestol som festes med bilbelter. Denne var ikke jeg klar over, men om verksted gjør dette, så er jo alle muligheter åpne! Vi prøvde å montere tre seter i bredden både med og uten isofix på alle bilene i testen. Hoftebeltet ligger riktigere, det samme med brystbeltet.


De fleste flerbruksbiler (MPV-er) har tre separate seter med hvert sitt feste. Dermed beskyttes barnet bedre enn uten en sittepute. Få fler tips til hvordan du får et enklere billiv på ww. Axkid Duofix er en noe uvanlig blanding av en beltestol og en isofix -stol.


Hvis man bruker isofix til å feste DuoFix i bilen, må man også feste stolen med festestropper, men man slipper å bruke bilbeltet. Maksvekten blir da kg. Festes DuoFix med bilbelte og festestropp, er stolen godkjent opp til kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg