mandag 9. januar 2017

Sunn og billig middag

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Alle fortjener en smaksrik middag!

Finn Enkle Og Billige Middager. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Middag som er sunn , rask og himmelsk god! Perfekt i en hektisk hverdag! Selv med dårlig rå lite kjøkken og lite utstyr kan du trylle fram både sunn , billig og god mat med enkle grep.


Det handler om prioriteringer og å ta smarte valg. Litt sunnere hverdagsmat. Hvis du vil gjøre hverdagsmiddagen litt sunnere kan du bruke litt mindre fett, kutte ned på sukker og salt.

Og har du en for travl hverdag til at stå i køkkenet i flere timer? Så er der råd at Trenger du inspirasjon til sunne middager ? Og er hverdagen for hektisk til at du kan stå på kjøkkenet i flere timer? Rene, enkle smaker En fullverdig middag bør som kjent inneholde en god andel grønnsaker. Her er det råd å få!


Ukemenyer er en genial måte å sørge for sunn , hjemmelaget mat hver dag, uten å sprenge husholdningsbudsjettet. Du kommer simpelthen ikke unna planlegging hvis du vil spise billig. Vi har bedt kokebokforfatter og matspaltist Gunda Djupvik, som driver matbloggen Alt godt, om å gi oss sine syv billigste middagstips som metter en familie på fire. Enkle og deilige hverdagsmiddager du lager på 1-2-3!


Din nettleser er utdatert! Sunn middag : Den milde laksen kler en søtsterk glasering av honning og sennep. Sandwicher er også sunn mat som kan fungere godt som middag. Godt brø salat, dressinger, kjøttpålegg og du har fullverdig middag.


Januar er tiden for å leve billig og sunt. SIDE2): - Sunn mat trenger ikke å være dyr. Ofte handler det om å være litt kreativ, sier matfaglig konsulent for Grete Roede AS, Rannveig Forland.


Lag middag til under 50-lappen.

Tipset er å gjøre ett stort innkjøp på mandag, og deretter bruke de samme ingrediensene utover i uka. Dermed sparer du mye penger og du slipper også å bruke mye tid på å gå i butikken hver dag. Pasta med grov valnøttpesto tar bare minutter å lage, og den er både sunn og smakfull.


Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Den delen er ikke alltid like populær hos barna. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Linser er dessuten mettende og billig.


Smart snacks når du bare er litt sulten før middag. Laksewoken er både rimelig og sunn. Den gir god smak, masse vitaminer og.


Dette er en rask hverdagsvariant, men som var veldig populær her hjemme. Det er egentlig krydderne som gjør forskjellen og en enkel kebabdressing. I tillegg til kylling setter jeg frem et fat med forskjellige grønnsaker som paprika, løk, salat, agurk, koriander, mais eller hva du måtte ønske. En rask, sunn og god middag.


Påsken består for mange av mat, mat og atter mat. Om du føler du har spist mer enn du bør i påsken kan denne ukemenyen full av sunn og enkel mat være noe for deg. Siden hverdagen etter påskeferien starter på en tirsdag, gjør ukemenyen også det. Hva skal vi ha til middag ? For mange er dette hverdagens store spørsmål. Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet.


Nå er det lenge siden det er kommet nye oppskrifter på bloggen, på tide å få publisert noen flere. Sommerferien er over - og å finne på enkle og billige hverdagsmiddager er en evig utfordring. Kombinasjonen er god!


Et godt valg for en travel dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg