tirsdag 31. januar 2017

Mest populære guttenavn

Mest populære guttenavn

Koop nú Mest in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Mest populære guttenavn

Betaal zoals je wilt. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Jakob er et typisk bibelnavn. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over.


Hvor mange heter det samme som deg? Av alle populære navn, er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert. Navnet betyr mann fra Lucania.


Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære ? Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. Mest brukte kombinasjon var Emma Sofie. Deres topp tre er Ida, Sofia og Emma på jentesiden, mens William, Victor og Oscar topper på guttesiden. Dette er en liste over populære navn. Mohammed har vært det mest populære guttevalget i Oslo i en årrekke.


Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Finn de mest mest brukte navnene her! I USA er det veldig mange unisex-navn – enten fordi de startet som stedsnavn eller etternavn, eller at de rett og slett har blitt tatt i bruk for motsatt kjønn av det som var vanlig. Her er de mest populære. Marie som ett av sine navn.


Sjekk topplistene for guttenavn og jentenavn i Stavanger i fjor. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin jordmor spørsmål svar fødsel eggløsning assistert befruktning barnløshet bekkenløsning. I Norge er hovedregelen at man ikke kan bruke guttenavn som jentenavn eller etternavn som fornavn. Vi har sett litt på trendene for valg av navn til barna våre i Norge. Stadig flere navn i USA blir regnet som unisex-navn.


Denne trenden er gammel i USA. Hvert år publiserer SSB i Norge en liste over de mest populære navnene som er blitt gitt nyfødte barn. Listen over populære navn endrer seg ikke så mye fra år til år, mange navn kommer igjen flere år på rad. William har lenge vært et populært navn på gutter i Norge og navnet befester sin posisjon på toppen av listen også i år. Filip gjør et stort hopp og blir årets guttenavn.


Jeg hadde ikke ventet at Filip skulle være det mest populære guttenavnet, sier Jørgen Ouren,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg