fredag 13. januar 2017

Gravid lavt blodtrykk

Lavt blodtrykk gravid. Mange gravide kan slite med lavt blodtrykk i starten på svangerskapet av rent fysiologiske årsaker. Det kan være ubehagelig med lavt blodtrykk , men det gir sjelden alvorlige problemer, understreker fastlege og leder i Norsk forening for allmennmedisin, Petter Brelin.


Gravid og lavt blodtrykk er en kombinasjon som ofte oppstår. Hos gravide kvinner, det skjer ofte at de lider av lavt blodtrykk.

Råd som kan hjelpe ved symptomer på lavt blodtrykk : Hvis du stadig er svimmel gå til lege for å finne ut årsaken. Drikk tilstrekkelig, og sørg for god væskebalanse. Unngå væsker som virker vanndrivende som kaffe, te og alkohol. Er du plaget av lavt blodtrykk bør du unngå væsker som virker vanndrivende som kaffe, te og alkohol. Behandlingen er enkel og prognosen er god.


Selv om selve blodtrykket i seg selv ikke nødvendigvis er farlig, er det jo potensielt veldig farlig å kjøre bil, dusje, ha ansvar for andre, eller bare stå oppreist med så lavt blodtrykk at man besvimer. Jeg svimte av i dusjen da jeg var gravid , og etter det måtte jeg sitte på en kasse i dusjen, og kunne ikke kjøre bil lenger f.

Noen flere her som sliter med lavt blodtrykk ? Er naturlig nok mye uvel, svimmel og trøtt. Har normalt lavt blodtrykk også. Legen min sa jeg skulle unne meg en ekstra kopp med kaffe pr dag, det kunne hjelpe,ellers må jeg jo bare vare oppmerksom på brå bevegelser etc. Spurte legen om det,men han sa nei,brukte vanligvis ikke bli tørst pga blodtrykket. LES OGSÅ: Hva er CRP og hvor høy kan den bli?


Jeg tenkte (uten å si det høyt) på diabetes. Et annet eksempel er hvis du besvimer når du ser blo forklarer Sollien. Men lavt blodtrykk kan være et tegn på en underliggende tilstan og kan spesielt hos eldre, føre til mangelfull blodtilførsel til vitale organer som hjerte, hjerne og nyrer. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Mål blodtrykk og puls med våre nøyaktige og brukervennlige blodtrykksmålere. Vanligvis manifesterer høyt blodtrykk under graviditet seg i andre og tredje trimester hos kvinner som ikke lider av denne tilstanden, vanligvis etter uke 20. Faktisk er det ganske vanlig at gravide kvinner har lavt blodtrykk under første måned av svangerskapet.


Jeg har generelt veldig lavt blodtrykk og har slitt mer med det under graviditeten. Har ikke vært sykemeldt på grunn av det, men fikk beskjed om at det var en del situasjoner jeg burde unngå sånn at det ikke ble farlig hvis jeg svimte av eller sånn. Innlegg om alt mellom himmel og jord som berører det å være gravid.

Login or with;. Hei, Jeg er gravid i 10. Er ikke dette veldig lavt ? Jeg ønsker å fortsette å trene, er imidlertid dette lurt når blodtrykket er såpass lavt ? Jeg er endel kvalm og noe slapp, men egentlig i ganske grei form. Føler du deg svimmel, kan det være et tidlig tegn på graviditet.


Tidlig i svangerskapet utvider blodårene seg. Dette kan føre til lavt blodtrykk som gjør deg ør i hodet. For lavt blodtrykk - kommentarer side 2. Fortsettelse av kommentarer fra side om for lavt blodtrykk. Hanne skrev: Jeg har slitt med lavt blodtrykk i mange år. Det kommer en gang i mellom, og har funnet en god kur som virker godt for meg.


Det vil si at det øverste tallet (det systoliske blodtrykket ) øker med mer enn 30mmHg fra forrige kontroll, eller at det nederste tallet (det diastoliske blodtrykket ) øker mer enn 15mmHg: Da vil du bli bedt om å komme tilbake til ny kontrollmåling. Noen gravide kan utvikle et forbigående høyt blodtrykk i svangerskapet. Om moren din har hatt hypotensjon, er det sannsynlig at du også vil oppleve det.


Siden lavt blodtrykk ofte ikke gir velkjente symptomer, blir det sjeldent behandlet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg