torsdag 19. januar 2017

Når får man visdomstenner

Hvorfor får man problemer med sine visdomstenner ? Man regner med at visdomstennene hos ca. Fire visdomstenner. Med mindre du da har trukket andre tenner for å få plass til visdomstennene.


En tann skal trekkes når den er så skadet at det ikke er vits å reparere den. Når får jeg mine visdomstenner ? Bruken av visdomstennene er som relikvie fra fortiden, siden kjevene i moderne tid har blitt mindre ettersom vi får mer raffinert , ikke grov kost, så kjevene ikke har så hardt arbeid. Når skal man egentlig få visdomstennene? Og hvor lang tid skal det ta før de er kommet helt frem?


Nå , ca år senere, er de fortsatt ikke halvveis fremme en gang, og i overkjeven er det så vidt jeg kan kjenne ikke. Dette skyldes at visdomstenner i underkjeven hyppigere gir komplikasjoner i form av betennelser og smerter enn i overkjeven. Erfaringsmessig vil visdomstenner i underkjeven ofte, på et eller annet stadium i livet, gi plager. Er dine på vei opp? Her får du tips til hvordan du kan lindre smerten.


Problemer med de nye tennene. Flertallet får visdomstenner uten at det skaper store problemer. Det kan lindres med munnskyllevann og smertestillende. Så var jeg så heldig å få hull i tre av fire visdomstenner samtidig, da. Det jeg lurer på, er om jeg burde prøve å få meg fri fra jobben dagen etter?


Generelt: Fjerning av visdomstenner er et kirurgisk inngrep i kjevebenet. Mange pasienter vil få ubehagelige symptomer i form av smerter, hevelse og vanskeligheter med å spise etter operasjonen. Disse symptomene varer fra til timer.


Totalt dannes varige tenner og noen får i tillegg visdomstenner. Visdomstenner bryter som regel fram etter års alder. Noen får ikke visdomstenner. Nu eenvoudig online boeken! GigaGunstig is dé site om By Far te vergelijken!


Du skriver at du hadde mistet alle melketennene dine da du var år. Men det henger ofte sammen. Om man feller tenner raskt, kommer ofte de nye tennene tidlig fram.


Du kan gjerne snakke med tannpleier eller tannlege om det neste gang du er til. De bryter frem sent i tenårene eller tidlig i 20-årene, når vi er mer vise, derav navnet visdomstenner. Det er veldig tidlig, det og.


Hva er en innkilt visdomstann? Avhengig av type bedøvelse, får du litt nummenhet i tungen, leppene og kinn på den siden hvor visdomstannen er trukket. Når visdomstannen er trukket.


Du vil få utlevert bomullsputer som du skal legge der tanna er fjernet, og de skal være der i minst minutt for å stoppe blødningen etter at tanna er trukket. Du får lokal bedøvelse som fjerner smerten, men du vil oppleve trykk og press. Tyngdekraften hjelper i etterkant til, slik at det sjelden samler seg mat i såret. Kan jeg få spørre om når man får visdomstenner ? Har hørt folk si at man får det i begynnelsen av 20-årene. Jeg er 1 blir i år.


De sier at det gjør veldig vondt, for noen i hvertfall, slik at de må trekke det. Mens andre ikke føler noe. Personlig så gruer jeg til de kommer.


Normalt har du visdomstenner som er plassert bak dine bakerste kinntenner både i over- og underkjeven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg