tirsdag 31. januar 2017

Reiseseng barnas hus

Reiseseng barnas hus

Vi har alt du trenger av utstyr til ditt barn. Besøk oss her i dag! Relevante fordeler i småbarnstiden. Kjøp reiseseng hos Babyshop.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Alva er en enkel og praktisk reiseseng fra Yngri. Sengen er enkel å montere, med noen enkel håndgrep. En praktisk reise- og ekstraseng fra Zero2Four som er enkel å transportere. Bag med bærehåndtak følger med.


Kan brukes opp til barnet er kg. Saga er en lett og praktisk reiseseng fra Yngri. En reiseseng som er lett å ta med seg. Alva madrass til reiseseng , er en enkel og praktisk madrass fra Yngri.


Transportveske følger med. Madrassen kan også brukes i andre senger. Enkel å legge sammen da madrassen er tredelt. Matriale: polyesterkjerne og overtrekk av. Babyutstyr er mye mer enn bare en barnevogn.


Recaro Privia er et babysete som monteres bakovervendt i bilen og er godkjent for babyer mellom 0-13kg (0-15). Reiseseng barnas hus. Trenger dere reiseseng til vinterferien eller en god reiseseng til bruk hos besteforeldre? Nå kan du sikre deg Zero2Four reiseseng til kun 29- :) Gjelder både på nett og i butikk.


Reiseseng barnas hus

Mye tid brukes derfor på å finne den rette barnevognen. En lett og praktisk reiseseng som er enkel å sette opp,. Vi kjøpte den hos barnas beste butikk denne gangen.


Denne smarte stellevesken blir til en reiseseng på få håndvendinger. Noen som kan anbefale en reiseseng ? Evt som har erfaring med denne fra barnas hus : BABY TRAVEL REISESENG ~ Ut på tur. Nå får du - på Alva reiseseng fra Yngri. Create New Account.


Akkurat nå får du - på alle reisesenger fra Babybjörn, Angelcare og Zero2Four! Når man skal ut på tur kan det være kjekt å ha med seg en reiseseng. De er praktiske, enkle å slå opp, og tar liten.


I så fall vil en reiseseng være et gunstig hjelpemiddel på turen. Moderne reisesenger er fullgode soveløsninger for barn, og de er lette å legge sammen og tar lite plass i bilen – eller på toget, for den del. Utviklingen er tydelig: Det går mot lettere reisesenger, sier Elina Yurkova, produktsjef hos Barnas Hus.


Reiseseng barnas hus

I tillegg ser kundene at en del av de nye typene kan brukes til mer enn å sove i. Som strandtelt for eksempel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg