fredag 13. januar 2017

Baby vogner

Derfor har vi samlet de beste, sikreste og mest kvalitative vognene hos oss, slik at du enkelt kan finne den modellen som passer for deg og din livsstil best. Skal du kjøpe barnevogn så har Barnas Hus barnevogner tilpasset alle typer familier og barn. Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov.


Vi er en landsdekkende kjede med over butikker. Babyutstyr er mye mer enn bare en barnevogn.

Finn alt fra små detaljer til komplette soverom hos oss. Oppdag Stokkes fullstendige utvalg av sikre, stilige og innovative barnevogner. Enten du foretrekker luksus-, terreng- eller kompaktversjonen, har Stokkes barnevogner sømløs manøvreringsevne og gjennomtenkt ergonomi, samt fleksible løsninger der setene kan vendes mot forelderen eller ut mot den store verden. Vi har stort utvalg av barnevogner og triller som passer for enhver familie. Velg barnevogn blant kjente merker f. Velkommen til Nordens største utvalg av barnevogner og tilbehør.


Duovogn, kombivogn, søskenvogn, trehjuling, firehjuling, svingbare hjul eller ikke … Barnevognen må dekke de behovene man har, og samtidig må den være sikker og praktisk.

Her finner dere foreldre alt babyen trenger, det være seg et stellebor en trappegrin babycall, stellematte, lekegrin smekker, barneservise, en matstol eller en bæresele. Barnevogn - Sykkelvogn - Skivogn (Pulk )- Turvogn - og Joggevogn i ett! Her får du et sett bestående av en komplett Nordic Cab Active barnevogn, sykkel-feste og adapter som gjør at du enkelt kan feste denne på sykkelen din, ski-kit så du enkelt trekke den bak deg som en pulk på skituren, sele som gjør at du kan bruke den som trekkvogn på langturer i fjell og mark - samt joggekit som.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Best-i-test har testet flere ulike stellevesker i ulike prisklasser og med varierte funksjoner. En stelleveske er åpenbart ikke helt avgjørende for at man som ny forelder skal kunne ta vare på barnet på best mulig måte, men for noen kan en velorganisert stelleveske føles som en livredder. Egentlig er det en oppdatering av den tidligere Brio Smile (som også var testvinner), og Britax’ oppkjøp av Brio har virkelig hjulpet på kvaliteten.


Bordkonfetti av små babyvogner i rosa og lilla. Pakken inneholder gram konfetti. Dekorer bordet med søte babyvogner til dåp eller babyshower. Abonner på vårt nyhetsbrev. Få nye tilbud og informasjon gjennom vårt nyhetsbrev.


Levering uten toll og mva! Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr. Beskytt din barnevogn ombord i blant annet SAS og Norwegian.

Stokke Prampack er det produket som egner seg aller best til beskttelse av barnevognen ombord i fly. Skandinavisk design med rene linjer, gjør måltidene enklere på 1-2-Clikk. Frakt kun 5- Gratis innpakning.


Se vårt store utvalg. Tiffany og Henrik har kjøpt seg barnevogn! De Beste Priser Nå! Still de i kommentarfeltet. I denne serien følger vi forskjellige kvinner gjennom hele svangerskapet.


HOCO Zaphir, som er veldig ukjent i Norge. Den lille barnebutikken. Kjøpte på babycare. SELECT YOUR COUNTRY. Synes vogna fungerte veldig godt som babyvogn da den har veldig god demping.


Bagen kunne har vært litt større, men sammenlignet med andre kombivogner så har den grei plass. Basson Baby barnevogne er ekstra slidstærke med mange leveår, da de er fremstillet efter det skandinaviske klima. Vi har udviklet vores barnevogne med største omtanke for dit barns sikkerhed og komfort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg