tirsdag 3. mai 2016

Svak graviditetstest

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!


Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Hvordan ser svak strek på graviditetstest ut? Alle graviditetstester er forskjellige, noen merker bruker rød farge, mens andre, som Clearblue, bruker en blå farge.


Ved bruk av tester med rød farge, kan man få svak rosa strek på graviditetstest , mens en test med blå farge produserer en lyseblå strek. Visse komplikasjoner i graviditeten kan gi en svak strek. Noen ganger kan ett befruktet egg ha festet i livmoren, og begynnt å produsere hCG. Når du så tar en graviditetstest , og fordi det er tidlig i graviditeten, vil du få en svak strek. Venter du da noen dager, og får et negativt resultat, kan det bety at du har hatt en tidlig abort.


Et positivt resultat – til og med en svak strek – på en graviditetstest betyr at du nesten helt sikkert er gravid. Du skal så vente noen dager før du tar en ny test. Denne gangen får du et negativt resultat – det betyr at du har hatt en tidlig abort. Om du derimot ikke har tatt en graviditetstest kan du ha vært fullstendig uviten om hva som har skjedd.


Svak graviditetstest Det kan være fornuftig å vente noen dager med testen Her er årsakene til at graviditetstesten er vanskelig å tyde. Tok en graviditetstest i dag. Vet det er tidlig ut fra syklus på dg, men det var fordi samboeren min reiste på ferie i dag og jeg har ikke så lyst å teste alene. Det kom en helt klar rød strek i kontrollvinduet, og en svært svak rosa strek i testvinduet.


Den var mye svakere men kunne absolutt sees. Når du velger en graviditetstest som er utformet som en stav, vil teststrimmelen være plassert inni et plasthylster. Det gjør det mulig for deg å ganske enkelt tisse direkte på graviditetstesten. Hvor sterk fargen på streken er, har liten betydning. Generelt sett kan en svak strek tyde på at det er bare en liten mengde hCG i urinen, og en sterk strek kan tyde på at det er en større mengde hCG i urinen.


Svak positiv strek: Sannsynligvis er testen tatt for tidlig. Mengden av graviditetshormener, hCG, er mindre i blodet like etter unnfangelsen. For å være på den sikre siden er det best å ta en ny graviditetstest etter 2-dager. Jeg tolker det slik at graviditetstesten du har tatt er positiv.


Enhver rosa strek uansett styrke betyr positiv test. Derfor, når kvinner får svak positiv graviditetstest , kan hun være i fare for å miste graviditeten. Kvinne bør søke medisinsk hjelp og få progesterontilskudd.


Jeg har faktisk opplevd akkurat det motsatte. En graviditet med svak positiv kan bli frelst ved tillegg av progesteron. Kjøpte helt vanlig test på apoteket, og den var negativ da jeg leste av svaret, men ble plutselig positiv noen timer senere. Takk for at du skriver til ung. Er du veldig usikker vil jeg anbefale deg en tur på helsestasjon for ungdom eller til fastlegen din, slik at du kan få bekreftet eller avkreftet en eventuell graviditet der.


Svak graviditetstest

De har ofte en markering for kontrollstrek (C) og teststrek (T). Uansett hva resultatet du får fra en graviditetstest , tilkall helsepersonell umiddelbart hvis du: A. Nå sniker jeg litt rundt her i påvente av prøving på nyåret. Men testene dine er virkelig positive og ikke svake. Hadde svakere tester med nr som snart er år( ingen her inne så min første strek med han).


MEN jeg har fått en SVAK SVAK positiv test, som jeg tok i går på selve IKM. Jeg har vært litt kvalm de siste dagene, kasta nesten opp et par ganger på bussen hjem sist uke. Har hatt en del kravings men har ellers spist det jeg ville, og tilogmed drukket et lite shot baileys.


Fordi jeg fikk negativ test tre dager før IKM,og var så deppa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg