torsdag 19. mai 2016

Hvor fort blir man gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Hvor fort blir man gravid ? Hvordan bli gravid fort og enkelt uten stress og mas.


Når du har sex, blir sædceller sluppet opp i livmoren og egglederen.

For mange par er det å prøve å bli gravid bare moro og kos. Hvis du tilfeldigvis har sex på samme dag som du har eggløsning, så du kan bli gravid samme dag. Men hvis du ikke har eggløsning samme dag som du har sex, kan sædcellene leve i opptil tre til fem dager.


Rundt av friske kvinner som forsøker å bli gravid vil bli det innen 1år, etter 2år øker tallet fra til. Man setter ikke i gang større utredning av barnløshet før det har gått til år. De aller fleste som prøver å bli gravide klarer det ikke ved første forsøk, noe som er helt normalt.


Her har vi samlet alle de beste tipsene som skal gjøre det lettere å øke fruktbarheten og bli gravid fort.

Etter p-pillebruk trenger kroppen litt tid til å justere seg. Og det kan ta tid før du blir gravid. Likevel for de som ønsker et nytt barn raskt etter fødsel er det greit å vite hvor fort man kan bli gravid. Har man for eksempel brukt kondom, vil ikke det ha påvirket fruktbarheten.


Det er fullt mulig å bli gravid med én gang etter p-pilleslutt eller uttak av spiral, men enkelte vil trenge noen sykluser til å normalisere seg. Jeg hadde mens for to uker siden idag, og sluttet på ppiller før det. Jeg hadde samleie etter dette flere ganger, og tok test kun en uke etter vi har hatt samleie. Er dette for tidlig? Når er sjansen størst for å bli gravid ? Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Hvilken samleiestilling som passer best for hvert enkelt par, er individuelt - det er ingen oppskrift på den “perfekte” stilling for å bli gravid , sier Aase. Det florerer nemlig av tips og triks for å bli raskere gravid , ut ifra hvilken stilling man bør ha under samleiet. Når det gjelder hvor ofte det er gunstig å ha samleie så er jo dette veldig individuelt, men så klart at jo oftere man har samleie når man ønsker å bli gravid , jo større sjanse er det jo.


Flere spørsmål fra meg, håper dere vil dele erfaringer her Jeg hadde en SA for ca uker siden.

I dag er første blodfrie dag. Legen sa at jeg skulle vente med å prøve til etter en mens, men jeg er veldig utålmodig. Spørsmål om hvordan man kan unngå å smitte andre, hvor lenge man er smittefarlig og hvor lenge man bør være borte fra arbeid eller barnehage. Tiden fra opptak av viruset i kroppen til sykdommen bryter ut er vanligvis to dager, men kan variere fra én til tre dager.


Noen blir gravide med en gang selv om de har brukt prevensjon, mens andre bruker lang tid uten å ha brukt prevensjon i det hele tatt. De fleste par blir gravide i løpet av måneders prøving. Horminspiralen skal vel i utgangspunket ikke ha noe å si for hvor fort eller sent man blir gravid igjen, tror jeg.


Men når man har fått de to første barna på første forsøk, så har man liksom en forventning om at det skal gå iløpet av veldig kort tid med nestemann og. Og når det ikke skjer, så blir man utålmodig og tror noe er galt. Bli gravid etter spontanabort.


Mer enn én av fem graviditeter ender i en spontanabort, vanligvis finner det sted i løpet av de første tre månedene av svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg