mandag 30. mai 2016

Rikshospitalets diett

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Folk som har prøvd den, har gått ned opptil kg!


Det danske rikshospitalets stoffskiftediett er navnet på denne ekstreme dietten. Selv om diskusjonsforumene viser til at sykehuset selv har sagt at den er en feiltakelse og at den ikke anbefales, så har tilhengerne av kuren sverget til den. Hodepine er et vanlig problem når når kroppen er i ketose. Men ta ikke navnet for alvorlig - sykehuset med samme navn går ikke nødvendigvis god for kuren. Rikshospitalets diett kan jeg ikke anbefale.


Den kan gi raske resultater, du trenger ikke å føle deg sulten, og du kan variere smaksopplevelsene, sier Arsky. Husk å drikk rikelig med vann og det er ikke anbefalt å gå på denne dietten over lengre ti max en uke og vi anbefaler alle å rådføre seg med legen sin før de starter på diett. Start med dag og fullfør til og med dag dersom du ønsker å fortsette noen dager til starter du bare på nytt på dag 1. Vi håper resultatet blir bra! Dietten sies å gi deg en vekredusjon på mellom 2-kilo i løpet av kun en uke.


Sylehusdietten er en diett mange velger å benytte seg av ved rask vektnedgang eller som en kickstart på en annen diett. Prinsippet er her å bytte ut vanlige måltider til fordel for suppe og dietten er satt til å vare i kun dager. Dette er ei suppe som etter sigende skal være brukt på Riksen for vektreduksjon, ikke vet jeg. Gjennomførte denne hver dag uten unntak over en periode og fikk kjemperesultat da jeg var ca år.


Vet at sånne ekstrem lavkalori dietter vil føre til muskeltap, i tillegg til fett tap og vet også at det som anbefales er kost og livsstilsendringer, men tenkte å prøve den. Er det noen som har prøvd rikshospitalets slankesuppe? Tenkte og starte på den i morgen også lurer jeg på hvilken erfaring andre har med den.


Barneklinikken og Glassgata - like ved kafèen. Pasientbiblioteket kan benyttes av pasienter (også dagpasienter), pårørende og ansatte ved Oslo universitetssykehus (OUS). Vi leverer bøkene på rommet til pasienter som selv ikke kan besøke biblioteket. Den består av en suppe man spiser mye av gjennom en uke og i tillegg en diett som må følges. Den er som følger: Oppskrift på suppe : eller bokser tomater 2-terninger kjøttbuljong hel bunt.


Vær oppmerksom på at i andre land er det andre sykehus som oppgis som opphav. Den kallas ibland för Malmö Allmänna sjukhus diet, Sahlgrenska sjukhusets diet, Huddinge sjukhus diet. Ibland går dieten även under namnet Danska rikshospitalets ämnesomsättningskur. Dieten kan nästan liknas vid en skröna.


Sitat: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet får stadig henvendelser fra personer med spørsmål om ulike slankekurer. Denne dietten varer i dager og er derfor har men svært effektiv. Dietten går ut på å endre stoffskiftet ditt, hvilket medfører at du etter de 13.


Det er altså ikke en slankekur, men en kur som øker stoffskiftet og forbren. Vil bare si at dette ikke er gunstig diett. Den har heller ingen tilknytning til sykehus.


Noen steder blir den også kalt rikshospitalets diett (fra Danmark), men de tar avstand fra at de anbefaler denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg