mandag 23. mai 2016

Julekalender hjemmelaget

Festkompaniet har det du trenger for å lage en vellykket, hjemmelaget julekalender! Har du planer om å lage en hjemmelaget julekalender til barna eller til kjæresten, er det på tide å sette i gang. For å hjelpe deg har vi samlet flotte forslag til DIY-prosjekter som du enkelt fikser i en fei.


Med en hjemmelaget julekalender kan adventstiden starte for fullt – få tips og ideer her på hvordan du lager fine kalendere selv. Med rett materialvalg kan også en hjemmelaget julekalender være et godt alternativ til de dyre julekalenderne. Adventskalender-borg Dette er et fint prosjekt som hele familien kan lage sammen.

Enten det er et barn eller en voksen som er mottaker. Du som er innom og leser dette har kanskje tenkt å glede noen med daglige oppmerksomheter, og til deg har vi samlet et fint knippe kalendere til inspirasjon! Advent er ventetiden frem til jul når vi gjør alle forberedelsene.


I denne tiden har vi ofte en julekalender er noe vi har for å telle ned dagene. Det sies at den da kom fra Tyskland. Før var det vanlig med en liten plastfigur hver dag, så gikk det over til sjokolade. Julekalendere: Hjemmelaget pakkekalender til kjæresten - tips! Det kan også være lurt er å dele en adventskalender.


Da kjøper dere gaver til hverandre og pakker opp annenhver dag.

Lag selv julekalender til barn av gammel planke. Denne morsomme adventskalenderen er ikke bare kjempesøt, den er også enkel å lage. Når du har alt klart, kan den faktisk lages i løpet av en liten time. Dyrene er skrudd med lange skruer inn i en gammel, værbitt planke, men en malt planke eller en list kan. Jeg har alltid hatt julekalender.


Da jeg var liten var den av og til hjemmelaget , andre ganger ferdigkjøpt. Tror jeg skal lage julekalender for oss voksne i år! Barna får hjemmelaget julekalender , og det er nok kona som gjør mest med den - og jeg litt. Det er mye jul i vårt hjem! En julekalender trenger ikke å være dyr.


Gratis julekalender Du kan dessuten også velge å lage en gratis julekalender. Her kan gavekort være en veldig god ide, for eksempel til vasking, massasje, lage middag osv… Ellers kan det være en aktivitetskalender med en ny aktivitet hver dag som matlagning, akedag, fotballdag, shopping-dag eller noe helt annet. En hjemmelaget adventskalender – om du har tatt mål av deg å lage en slik – trenger ikke koste mange penger eller være komplisert.


Se vår idéoversikt (lenger ned i saken) – der finner du tips til hele kalenderen eller til de dagene du mangler. Slitsomt med kalendergaver? Ekspert: For mange pakker kan ta bort gleden ved julen.


Her er tips til alternativ julekalender ! Når barna får fine gaver i kalenderen før jul, kan det ta bort. Hva med å ta et steg tilbake i julestria, og sette av et par timer til å lage en helt egen, hjemmelaget julekalender ?

Får det flere enn én? Få kalendergavetips til kjæreste, søster, mor, datter eller hvem du måtte ønske. En liten julehilsen til barnehagepersonalet. Julegavetips til to-treåringen.


I stedet for å bare gi barnet en ny pysj, truse eller sokker, kan de fint pakkes inn til julekalenderen. Tenk etter hva han eller hun setter pris på, og hva som ikke er forventet. Stakkars mannen min har blitt nedprioritert lenge nå på grunn av et krevende barn og fæl situasjon egentlig generelt. Nå vil jeg skjemma han litt bort.


Til jul får jeg julekalender , og dattern vår får sikkert sin andel med julegaver da hun er det eneste barnet. Har noen TIPS til hva jeg kan putte. Men ikke minst - det er veldig moro å lage!


Vi har samlet noen forslag til kalendergaver som du kan bruke som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg