onsdag 4. mai 2016

Gravid mage uke 8

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Babyverden har en podcast uke for uke.


Under tema vil du for hver uke kunne lese en oppsummering av det som ble sagt i podcasten.

Fødselslege Tilde Broch Østborg: Nå ser den lille snart ut som et lite menneske. Gravid uke symptomer. Mens kvalmen er en velkjent og mye omtalt svangerskapsplage, er det andre symptomer du kanskje holder mer for deg selv. Blant dem er for eksempel oppblåst mage og forstoppelse, mye utflod og kanskje underlivssopp, hårvekst på magen, plagsomme hemoroider og åreknuter i underlivet og på beina.


I uke 6-begynte kvalmen, og en bivirkning er at jeg er blitt løs i magen og dermed forsvant den stinne følelsen. Magestørrelsen er som før graviditeten om morgenen (etter dobesøket, sorry detaljer ), men kan være ganske stor om kvelden. Alt om mage , kropp, fostret, kosthold og utvikling i uke 8. Endelig gravid i uke 8.

Når du er gravis i uke så vokser babyen i en utrolig hastighet – omtrent én millimeter hver dag og nå er størrelsen på fosteret like stort som ett jordbær. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.


Magen ble stor dagen etter jeg tok test syntes jeg. Tenkte det var psykisk men fikk allerede spørsmål i uke 6. Er små kvalm hver dag,hoven i fingrene på morgenen. Jeg har bestillt tidlig ul i slutten av uke ni. I tillegg er oppblåst mage , forstoppelse, utflo.


FOSTER UKE : På bildet ser du at embryoet nå begynner å ligne på en menneskebaby, men den er ikke mer enn knappe centimeter lang. Se bilder av foster i ulike uker og få svar på de vanligste spørsmålene om din graviditet. Når du er gravid i uke så kommer du sannsynligvis til å sitte med ditt nyfødte barn om bare -uker. For visse er denne tanken beroligende, mens for andre smyger det seg på nervøsitet og usikkerhet med tanken.


Går du kraftig ned i vekt på grunn av kvalme, bør du oppsøke hjelp – av hensyn til både deg selv og barnet. Første svangerskapskontroll skal skje i uke –1 og gjøres for å se etter at alt er normalt. Hvis du er over år ved termindato eller av andre grunner har krav på fosterdiagnostikk, er det lurt å ha kontrollen i uke eller tidligere.


Les mer om frister under graviditeten her!

Er gravid med mitt frste barn Uke n, dette er spennede skummelt p en gang. Og selv om den ikke synes utenp, kan du fle at du har ftt mage. Dette er andre barnet mitt. Hadde ganske veltrent og ikke minst flat mage før jeg ble gravid gang.


Er like stor nå som jeg var mnd med jenta. Det ene bildet er fra morgningen. Stor fra jeg legger meg til jeg står opp. Ikke blir den mindre heller.


I denne serien følger vi forskjellige kvinner gjennom hele svangerskapet. Hvis du vil søke om å bli deltager i GUFU: Send en video som introduserer deg og. God tannhygiene er viktig når man er gravid , floraen i munnen er litt annerledes, derfor er det viktig å bruke tanntråd eller tannstikkere i tillegg til tannbørste. Videoen nedenfor gjelder fosterets uke som er det samme som mors uke 8. Man kan si at høye kvinner generelt bærer barnet lenger inn i kroppen, og magen kan derfor være mindre synlig.


Noen får kanskje ikke fremtredende mage før nærmere uke 30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg