torsdag 12. mai 2016

Engelske barnebøker

Bokhandel med stort utvalg, gode tilbud og rask levering. Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Trenger du tips om engelske bøker til 5. Bokomtalene er hentet fra Biblioteksentralen.


Engelske barnebøker

Vi ønsker å vise barn at det er gøy å lese, og der tror vi som jobber med barne- og ungdomslitteratur at vi har noe til felles med lærere og foreldre. Toppliste - Engelske bøker - Bøker på CDON. Lave priser og rask levering.


When a great deal means a great deal! Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.


Bøkene har fargesprakende tegninger og lite tekst på hver side, og er primært beregnet på barn i førskolealder. I tillegg til syv bøker på norsk har vi et stort utvalg av Mantra Linguas engelske utgaver. Mange av bøkene er laget for å fungere sammen med den snakkende pennen PENpal. Vi gjør oppmerksom på at bøkene ikke er til videresalg. De har også barnebøker på ulike språk.


Hvis du ønsker å låne en bok som finnes på Det flerspråklige bibliotek, og ikke på ditt lokale bibliotek, vil de kunne sende den til det lokale biblioteket. Hvis du liker å lese på engelsk , og liker de store klassikerne, så er Gutenberg. Vi vil også anbefale Universal Digital Library: Million Book Collection hvis du liker bøker på alle språk. Bli medlem i Bokklubben Barn. Meld deg inn i Bokklubben Barn.


Engelske barnebøker

Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Elin Fjøsne er utdannet litteraturviter, med master i engelsk litteratur og årsstudium i biblioteksfag. Hun har jobbet tre år på Deichman Nydalen.


Favorittboka da hun var år var “Momo eller kampen om tiden” av Michael Ende. Fabel fra Eritrea om en listig rev. Boken er trykket med norsk tekst og plass til ett av tilleggsspråk som leveres på limark. Lærerstudentene vil at barn kan lære engelsk på morsomt vis.


Engelske barnebøker

Derfor har Mia Karrestad og ni medstudenter laget utstilling med engelske barnebøker i biblioteket. Mia, som fikk et barn på fødeavdelingen i Fredrikstad i forrige uke, er allerede tilbake på skolen - fordi hun synes engelskprosjektet er så interessant. Noen som har tips om bøker for barn som er med på å løren engelsk. Vi flytter til London i februar og ønsker å forberede oss litt før vi flytter. Noen som vet om noen fine bøker som kan lære barn litt engelsk.


Se vårt store utvalg av bøker til store og små, i alle sjangre. Velg selv om du vil hente boken i butikk, eller få den tilsendt via post. Fri frakt på ordre over 2kr. Barnebøker har tradisjonelt blitt lagd bare for å underholde eller belære. I dag er det imidlertid mange som likestiller barne- og ungdomslitteratur med voksenlitteratur og betrakter sjangeren som en fullverdig kunstnerisk uttrykksform.


Engelske barnebøker

Den Internasjonale Barnebok-dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg