torsdag 26. mai 2016

Bilde på kake

Stilige kakebilder med motiv til bursdager og andre festlige anledninger. Forskjellen på rispapir og sukkerark: Betydlig bedre kvalitet på sukkerark. Rispapir: Veldig tynne ark som smaker papp. Smaken legges ikke så mye merke til når den er på en kake.


Sukkerark: Tykkere ark i bedre kvalitet som smaker sukker. Merkes ikke i det tatt på smak på en kake.

Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken. Til og med størrelse maxi er kaken run deretter firkantet. Pynt på kaken kan variere. Alle kaker er standardpyntet, men du kan også velge spesialpynt.


Velg størrelse og fyll. Kakeglasur på mm tynt spiselig sukkerark. Kan klippes og formes på kaker eller cupcakes. Pisket krem trekker inn i sukkerpapiret i løpet av noen timer.

Vi anbefaler at sukkerarket monteres på kaken like før servering! Hvis du vil gjøre kaken enda mer personlig, kan du få kjøpt sukkerpapir til kake som du kan printe egne bilder på. Dermed er det lett å bake kaker hjemme til de aller fleste høytider og anledninger. Trykk et bilde eller en logo på din kake. Ved hjelp av en spesiell marsipanprinter kan vi trykke bilder og logoer direkte på marsipankaker.


Bildekaker er mye brukt til barnedåp, bursdager, konfirmasjoner, bryllup og av firmaer til profilereing og gaver. Finn et bilde på internett eller blant dine private bilder. Er du usikker på hvor stor plass bildene dine tar, kan du sende oss bildene først, så gir vi deg beskjed om hvor mye det vil koste. Bilder av populære figurer. Spiselig bilde av tabellen og logoer på en fotball kake.


Her er prinsessene brukt på jenta vår sin års kake. Tekst på kake feltet i handlekurven. Gjerne oppgi også hvilken farge på teksten, samt hvor du ønsker den plassert. For tips til å sette på bilde , se på linken i menyen Kakebilde tips.


Oppbevaring: Romtemperatur i mottatt forpakning. Bestill kake på nett fra 3bakerier i Norge. Få levert på døren eller hent selv. Kakebestilling har aldri vært enklere!

Skreddersy en kake med personlig tekst og bilde. Hvis du ønsker kan kaken skreddersys etter dine ønsker, for på Kakemakeren. Gjelder bløtkake, barsipankake, fotballbane-sjokoladekake og sjokoladekake).


Gjør kaken personlig og unik ved å legge på bilde eller logo på kaken. Bildet vil bli skrevet på marsipanen i spiselig blekk, og gjøre kaken unik. Dette skriv omfatter det å printe ut bilder på sukkerark til bruk på kaker , desserter, kjeks o. Veiledning er ment for å gi deg en kort oppsummering av hvordan du printer ut bilder til feilsøking av problemer. Vedlikehold av printeren er særdeles viktig for å gi deg forutsigbarhet, samt unngå stans i produksjon.


Jeg skal bake til konfirmasjon, og vil gjerne ha bildet på kaken , men hvor får man bestilt dette? Vet at man kan bestille, men nå husker jo jeg ikke hvor det var. Jeg hadde lest om det her på kvinneguiden før.


Mail eller send meg et bilde så får du bildet tilbake på frosting-sheet. Esben Leding K skrev: Konditorene har enslags sukkerblekk som de printer på sukkerpapir. Det er enkelt å legge det oppå kaken selv! Dette er spiselig og gir bare litt ekstra søtsmak på. Hjemkjøring etter avtale, også på kveldstid.


Søndager henting av all mat kl 12. Påsmurt og kaker må bestilles senest dager i forveien. Vil du ha bilde på kaken din må bildet leveres til oss på papir eller fotoark noen dager i forveien. Marengsbunn med bær.


Vi baker et stort utvalg fristende kaker ! Sett sammen din egen variant eller velg blant våre bestselgere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg