tirsdag 24. mai 2016

Hvor lenge varer sopp i underlivet

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Jeg har klare symptomer på at jeg har fått sopp i underlivet. Burde nok dra til legen, men er det noen som vet hvor lang tid det tar før det går over? Jeg merket at jeg fikk det på torsdag. Kjøpte en Canesten krem og vagetorie.


Har siden da ikke vært flink og smurt meg to ganger om dagen. Altså i underlivet. Jeg gjennomgikk en operasjon for noen uker siden, og fikk en hel haug med medisiner og smertestillende som tullet til bakteriefloraen min.


Jeg behandlet meg selv med Canesten, men det funket ikke. Så kjøpte jeg en Diflucan, og soppen forsvant. Men nå, to uker etter, er den til. Jeg lurte på hvor lenge man pleier å ha sopp i underlivet.


Siden jeg har hatt det i dager nå. Hvordan få vekk soppinfeksjon eller hvor lenge varer det? Sopp kan også gi lukt fra underlivet , men trenger ikke gjøre det. Rifter i underlivet som ikke grorinnlegg4. Hun mente at det var kasnje litt sopp , men jeg var kun litt rød på utsiden, å alt så bra ut inni visst de.


Sopp i underlivet kan smitte, derfor bør du alltid søke behandling ved en soppinfeksjon. Men mens kvinner kan smitte menn med sopp , kan smitten derimot ikke gå den andre veien – menn kan altså ikke smitte kvinner. Hvor lenge varer sopp i underlivet ? Jeg må bare spørre, selv om det kanskje ikke har så mye med trådstarters spørsmål å gjøre: Ser man tydelig forskjell på sopp og herpes?


Jeg har hatt sopp før, og nå tror jeg at jeg har det igjen, bare at denne gangen klør det noe heilt sykt i underlivet , jeg er rø sår og det gjør vondt når jeg har sex. Soppen vil ikke bort, uansett hvilke tiltak eller medisiner man tar og hvor flink man er til å f. Les også: Vanlige årsaker til svie og kløe i underlivet. Visse typer sopp er mer resistente mot behandling via midler man kan få kjøpt på apoteket eller fluconazole, og derfor er det viktig at legen tar en prøve av utfloden hvis man ikke blir kvitt infeksjonen etter normal behandling. Første gang en opplever slike symptomer bør en kontakte legen for å få bekreftet diagnosen.


Hvor lenge varer sopp i underlivet

Legen kan vurdere hva som er årsaken til soppinfeksjonen, for eksempel om den kan forårsakes av trang forhud. Det finnes ingen reseptfrie legemidler til behandling av sopp i underlivet hos menn. Dette er avhengig av hvor alvorlig infeksjonen er og hvordan den behandles.


I svært sjeldne tilfeller kan en infeksjon bli borte uten behandling. Infeksjoner som ikke behandles på riktig måte, er også mer sannsynlig å komme tilbake, deretter med en økning i alvorlighetsgraden. Det finnes langtidsbehandling med reseptbelagte tabletter som man kan få hos lege.


Behandlingsopplegget må ofte tilpasses den enkelte kvinnen, ut ifra hvor mange tilbakefall hun opplever under behandling, sier Bjørke. Sopp vil gi mye av de samme plagene også hos menn, men kun kvinner vil oppleve utflodaktige plager. Jeg har hatt kløe i underlivet ganske lenge , tror det kan være soppinfeksjon - er det fa. Er det farlig å ha sopp lenge ? For sopp er dessverre like irriterende som det er vanlig. En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller flere ganger i løpet av livet.


Man anslår at så mange som 5- av damer er plaget med tilbakevendende soppinfeksjon mer enn fire ganger i året. Med andre or sopp er noe alle kvinner burde kunne litt om. I følge leger og apotek, så er det beste å bruke minst mulig såpe i det hele tatt. Klart innimellom MÅ en, men stort sett, blir vi reine kun ved bruk av varmtvann. Så veldig møkkete blir vi jo ikke lenger , de fleste av oss, i alle fall.


Såpe, uansett slag, for å vaske underlivet skal MAKS brukes en gang om dagen helst sjeldnere. Etter avsluttet mensturasjon er skjeden helt fri for klumpete utflo og jeg er ikke sår (trolig på grunn av noen dagers pause med krem). Dette varer i et par dager, og så kommer plagene tilbake (selv om jeg da smører med pevaryl igjen). Vi har en artikkel om sopp og kløe i underlivet hvor du kan finne nyttig informasjon. Hvis det fastslås at det er en soppinfeksjon eller du har hatt underlivssopp før og kjenner igjen symptomene, kan du behandle deg selv.


Soppinfeksjoner starter i skjeden, og utvendig behandling med krem alene vil derfor ikke være nok. Hyppig vask av underlivet kan endre surhetsgraden i skjeden til fordel på soppen - Hormonelle prevensjonsmidler (f.eks. p-piller) og hormonbehandling - Samleie kan irritere skjeden og legge forholdene til rette for at sopp formerer seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg