tirsdag 31. mai 2016

Ramme 15x15

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fotorammer - 15xcm. Du kan velge mellom enkle og stilrene design, vintage-følelse, trerammer, gull med mer. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Du kan vælge mellem simple, stilrene designs, vintage-modeller, trærammer, guldfarvede med mere.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Ramme 15x15

Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. Rammer og dekor til hjemme interiør. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. En af de rammer vi har, med den laveste vægt og derfor er den nem at håndtere og hænge op - og så er den meget prisvenlig. Overordnede rammemål for 15xMålet på rammens udvendige kanter er 1x 1x cm. Fra polywoodlisten til væggen måles der mm.


Ramme 15x15

PhoEco rammens væg - 2g. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Ramme passepartout hvit x 1cm. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Rammen pakkes trygt ind og leveres hurtigt. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har mye flott på nille. Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok.


Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Perlene strykes sammen og limes fast i rammen. Etterlysende ramme for manuell melder - 15xcm. Ved brann er det avgjørende at brannslukningsutstyret er lett tilgjengelig for innledende brannslukking. Derfor må slikt brannutstyr kunne lokaliseres raskt og enkelt.


Ramme 15x15

Slike brannskilt skal velges ut og monteres slik at de alltid er synlige uansett hvor i bygningen du befinner deg. I situasjoner der utstyrs- og lokaliseringsskilt ikke er. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Hele vægten på denne kvadratiske ramme er kun 2g. Billedrumfang Det største mål som kan være i denne rammer er 1x 1cm. Det indrammede billedes lysmål er 1x 1cm.


Rammetypen har en dybderummelighed på mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg