tirsdag 31. mai 2016

Billig dessert

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. En god og enklere dessert. Oppskrifter og tips på hjemmelaget dessert.


Sjokoladefondant, crème brûlée, panna cotta, fruktsalat eller tilslørte bondepiker?

Det er bare å velge den som frister mest - vi har oppskriftene. Blant våre desserter finner du alt fra enkle og snarlagde desserter til avanserte kreasjoner som kaller på stående applaus rundt bordet. Enhver sjokoladeelsker bør dessuten finne minst én favoritt blant oppskriftene, enten smaken går i retning av uskyldshvit sjokoladeparfait eller syndigmørk sjokoladefondant.


En frisk og enkel dessert med smak av appelsin. Du kan lage den i god tid før middag, for den bør stå i kjøleskapet minst en time før servering. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.

Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Da er det plutselig 40kr igjen til dessert. Eller hør i butikken om de har noen brune bananer dere kan få billig eller gratis, og lag banankake. Eller kjøp noen frosne bær og lag banansmoothie. Dessert hører ofte til helgekosen, men her er fem desserter du godt kan nyte i hverdagen.


Fristende og fargerikt - Frukt kan du spise til dessert hver dag, sier Gerd Byermoen informasjonssjef hos. Denne desserten kunne jeg spist på en flott restaurant og betalt hundrevis av kroner for. Hør her: Legg tykk yoghurt i en bolle, ha på masse, flytende honning, friske bær og knus noen sjokoladekjeks som du strør over. Det finnes et godt knippe med slike desserter.


Kjøp is i boks og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett! Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket. Med små grep kan du lage desserter som også gir kroppen litt mer å gå på. Hvis du skal servere dessert for flere gæster på én gang så find en opskrift på en af de billige desserter , Det kan være dyrt, hvis du f. Det var da jeg kom på at jeg hadde glemt desserten ! Så nå må jeg finne på noe som er: - Luksuriøst nok til festmiddag på nyttårsaften - Raskt nok til at det ikke trenges å lages flere dager i forveien - Billig nok til at jeg ikke må selge sofaen for å få råd til ingrediensene - Noe som ikke krever fryserplass, for der er det fullt. Lette desserter på late dager.


Om sommeren er det lett å leve - på alle måter.

Med sol, lys og varme nyter vi aller helst det enkle og lette. Hva med å avslutte med noe søtt, noe friskt, - veldig godt og kanskje ikke for mektig? Her får du noen flotte oppskrifter på deilige sommerdesserter. Og disse desserter er tilmed supernemme at lave. Desserter , der er hurtige at lave er næsten altid de bedste.


Kære læser, Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. Skal du spise billig lønner det seg å planlegge ukesmiddagene og handle inn til flere av gangen. Enkelte ingredienser kan brukes på mange forskjellige måter, så du trenger ikke bli lei selv om du bruker de i mange ulike retter.


Start uken med å handle inn all maten du planlegger å bruke til middag i løpet av uken. Kjøp is og desserter og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett! Og så hadde den blitt forvandlet til en herlig dessert.


Nå har jeg ingen tryllestav, men jeg har et kjøkken. Og på mange måter er kjøkkenet husets tryllested. Det er her kjøttdeig blir til herlig lasagne, sjokoladeplater til nydelige desserter og drømmer går i oppfyllelse.


Variasjon med pære. Pære er kanskje den mest elegante frukten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg