tirsdag 31. mai 2016

Farger mariusgenser

Farger mariusgenser

Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. Prøv deg frem, lek med fargekombinasjoner og se umiddelbart hvordan bildet endrer seg! Garnmengde: år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Trenger hjelp til valg av farger på mariusgenser ! Skal strikke meg en genser nr to.


Farger mariusgenser

Har lyst på enda en genser til meg selv, men klarer ikke å bestemme meg for hvilke farger ! Hva synes dere om brunt (litt beige-brunt) o. Fargene har hun valgt selv. Den er strikket i tynt garn som ikke. Garnmengde: XS-S(1) M(2) L-XL(2) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.


Ble faktisk veldig fornøyd med denne genseren. Har tidligere strikket en i veldig tynt garn. Den har seget ganske mye, og loer en god del. Denne gangen brukte jeg et billigere, og tykkere garn. Rubin fra Sparkjøp.


Litt spent var jeg for dette garnet var nytt for meg. Veldig flott genser og fine farger #128578; Jeg holder på å strikke en lik genser selv. Men har stoppet opp litt i mønsteret. Hvis du kunne ha forklart meg hadde jeg satt stor pris på det #128578; Har 3masker, og i mønsteret hvor det er annen hver farge (eks en hvit en svart), får jeg det ikke til å gå opp. Det blir to masker i samme farge etter hverandre pga at det er partall.


Nå kan jeg proklamere at den er ferdig! En grei genser å strikke egentlig, men pga rundfellingen og garnvalget skulle det vise seg at det ble et tungt strikketøy, i form av vekt, å arbeide med. Kjapt gjort når en kommer igang, men den er til vinteren så det haster. Jeg registrerer at disse innleggene er ganske gamle.


Farger mariusgenser

Likevel vil jeg gjerne si at man bruker mer enn garnnøster til en marius-genser til dame i str M. I stedet for å felle rundt til hals valgte jeg båthals denne gangen. Det var fordi jeg ønsket å få frem nok av den skarpe eplegrønne fargen , som jeg syns gjør hele genseren. Dessuten er det jo en raskere måte å gjøre hals på, og en fin avveksling til de andre genserne jeg har strikket. Det er Sandnes Garn som eier håndstrikkerettighetene til Marius-mønsteret, og det er dermed bare de som kan selge oppskrifter på ulike plagg med marius-mønster. Mariusgenser utgitt av Sandnes Garn, lansert i filmen Troll i ord.


Alle våre gensere er laget i 1 merinoull. Nå får du Marius genser opp til størrelse år. Mariusmønsteret er det mest strikkede mønsteret i Norge, og har blitt kåret til ett av de 1beste norske design de siste 1år.


Tenkte å strikke enda et sett til frøkna med genser,bukse og lue til høsten. Troor det blir marius igjen Har du en fin genser du vil vise frem, eller hvilke farger er fine sammen? Fra før hadde jeg to ribbestrikkede Mariuser og en ribbestrikket Mariusvest.


Så glad som jeg er i Mariusmønsteret blir jeg ikke forundret om det blir enda en Marius med rund sal, men i andre farger. I havet av strikkebøker har det vært en tomrom mellom barn og voksne. Varierende vanskelighetsgra tydelige oppskrifter, gode råd og tips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg