onsdag 11. mai 2016

Middag uten kjøtt

Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter.


Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess.


Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip. Enten du har et rent vegetarisk kosthold eller kun ønsker noen kjøttfrie middager , får du her en ukesmeny med deilige vegetarretter. Vi kan nesten garantere deg at du ikke kommer til å savne kjøtt.


Bacon er ski et ut med kål og hasselnøtter.

Her har derimot matbloggeren Fru Timian oppskriften på den perfekte hverdagspastaen uten kjøtt. Tomatsausen har masse gode smaker i form av hvitløk, chili og oliven, og passer for både voksne og barn. Ifølge bloggeren er middagen klar på den tiden det tar å koke pastaen. Middag uten kjøtt og vegansk mat Krydret rød linsegryte. Dette er med andre ord en super middag på travle hverdager.


Oppskrift på middager uten kjøtt Prøv en uke uten kjøtt. Det er så mye annet godt å lage til middag. Hvis du vet at det er vegetar på mandager, har du straks eliminert en masse valg og det er lettere å finne ut hva dere skal ha til middag. Jeg vet om folk som kjører kjøttfrie dager uten at de andre rundt bordet tenker over det.


Hvis du ikke annonserer det med en hevet pekefinger, men fokuserer på å lage noe knallgodt uten kjøtt , så vinner du flere sjeler enn å predike at nå skal det jammen bli andre boller her, matsvin! Billigere middag uten kjøtt og fisk KJØTTFRI MANDAG: Flere praktiserer noe som kalles Meatless-Monday, eller holder en annen dag i uka kjøttfri. Det kan være godt for både deg og lommeboka.


Vil du spise mindre kjøtt ? Og: Noe for enhver smak (tror vi). Et knippe naturlig sunne (tilfeldigvis) vegetariske middager som metter både øyne og mager. Her er noen av favorittene mine.


Matvanene våre er i endring, kanskje raskere enn noen gang før.

For få år siden var det for eksempel utenkelig for meg å planlegge middag uten innslag av kjøtt eller. Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm. Chili con carne er en populær hverdagsmiddag for store og små, men en chili uten kjøtt trenger ikke være fattig på smak!


Kjøttkaker uten kjøtt , går det an? Dersom du koker den på melk får du både et næringsrikt og godt alternativ, enten det er til frokost eller middag. Det går dessuten an å bruke et kvarter på kjøkkenet om kvelden for å dele opp grønnsaker og kjøtt , og dekke med plastfolie før det settes til kjøl. Da er middagen laget i en fei når man kommer hjem fra jobb eller skole.


Bruk renskåret kjøtt. Velger du renskåret kjøtt fremfor farseprodukter unngår du mye usunt, mettet fettet. Enkle oppskrifter plantebasert – middag og pålegg uten kjøtt Her kommer noen enkle vegetariske og veganske oppskrifter for nybegynnere. Her har vi plukket fram noen gode eksempler, både med og uten kjøtt eller fisk. Kanskje du finner gode ideer til hva du kan lage på neste kjøttfrie dag?


Og er ikke det et tema, er disse salatene veldig gode som tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg