torsdag 19. mai 2016

Bursdagskort 40 år

Bursdagskort 40 år

Lag personlige bursdagskort med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Gratulasjonskort til mange Anledninger.


Bursdagskort 40 år

Lynrask Levering og Gode Priser! Eksklusive dugnadskort med sølvtrykk. Lettsolgt og høy fortjeneste. Finn laveste nettpris her. Vi kan hjelpe deg som skal lage bursdagskort.


På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag. Det finnes nemlig mange forskjellige måter man kan si gratulerer med dagen. Jubel og stas og stor ståhei, for dagens helt spesielle jubilant.


Når du ser at alle dine venner bli eldre, må du kanskje innrømme at det er lenge siden du også ble år. Til deg fordi du er både tøff og grei. Varierte bursdagskort og gaver til -årsdag. Bursdager betyr at du blir et år eldre, men et bursdagsselskap betyr at du har lov til å oppføre deg ti år yngre!


Jeg tenkte jeg skulle gi deg et godt råd på bursdagen din, men så gikk det opp for meg at du har mye mer erfaring med å bli gammel enn jeg har! Noen mennesker blir klokere med årene. Bursdagskort år Da ble det bursdagskort igjen, og denne gangen til en kamerat som feiret sin årsdag denne helgen.


Bursdagskort 40 år

Kortet ble lagd med pengelomme på innsiden. The secret of staying young is to live honestly, eat slowly, and lie about your age. Morsomme sitater til bruk på f. Som mange kvinner på min alder - er jeg år gammel. Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell.


Vel, etter å ha prøvd diverse programmer ble dette til en lek og hobby. Så nå håper jeg du har printeren klar! Treff andre voksne på møteplassen for oss over år.


Fyller du snart år ? Eller noen du kjenner? Her har vi samlet alt vi har av festutstyr og party tilbehør med tallet 40. Når du skal feire bursdagsfest er det stilig å velge et tema for kvelden. Synes kort har blitt forferdelig dyrt jeg da! På et bursdagskort til en på førti år kan du skrive mye rart.


Er det egenlig så veldig forskjellig fra et vanlig kort til en på ? Last ned en kortmal og feir noen du er glad i. Selv om det er tekstmeldinger som er på moten i dag, føles det fortsatt godt å få et kort. Og det føles like godt å ha et sikkert valg når du har behov for å sende et: Kortmaler fra Microsoft Du finner en bred rekke av maler for bursdagskort , takkekort, og til og med julekort med bilde. Vi ville ha blitt uendelig mye mer lykkelige i livet om vi bare hadde blitt født som åttiåringer, og gradvis blitt yngre og yngre inntil vi var atten år.


Bursdagskort 40 år

Når vennene dine begynner å gi deg komplimenter om hvor ung du ser ut, er det et sikkert tegn på at du begynner å bli gammel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg