torsdag 26. mai 2016

Pasienthotell rikshospitalet

Pasienthotell rikshospitalet

Gebyrfri hotellbooking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Bussen fra Røa og Bekkestua til Oslo Lufthavn Gardermoen stopper rett utenfor hotellet. Ullevål Stadion ligger en 20-minutters spasertur unna. Ta kontakt med hotellet for informasjon om priser og booking. Hyggelig pasienthotell.


Bodde der i en uke, som pasient ved Rikshospitalet. Hotellet består av 1rom. Alle rommene har bad med dusj, WC og hårføner, kjøleskap og TV, telefon og internettilgang. Gaustad Pasienthotell, Rikshospitalet , Oslo, Norway. Her vil du kunne få et rolig opphold med nærhet til marka og friluft, men samtidig ha kort vei til sentrum og nyte godt av de mengder av tilbud som finnes der.


Tilbyr pasienthotell til deg som er pasient eller pårørende ved våre behandlingssteder i Tromsø, Harstad og Narvik. Er du inne til behandling vil sykehusavdelingen avgjøre om du kan bo på hotellet under hele eller deler av sykehusoppholdet. Hun kunne ikke gjøre noe for sykehuset hadde ansvar svare hun på nærmest alt jeg spurte om.


Blant annet få fikset termostat. Jeg måtte sette henne på plass før jeg fikk nytt rom. Jeg sa også at dette er et pasienthotell og da blitt møtt slik, er svært uheldig. De har ikke alltid krefter til å stå mot en mutt ansatt.


Finner virkelig ingenting jeg. Datteren min skal to dager på sykehus, og fikk et brev i posten hvor det sto at det var reservert rom på pasienthotellet, det var alt som sto. Tilbud for pasienter under og etter kreftbehandling - på Pusterommet på Radiumhospitalet og Ullevål, eller ute i skogen ved Rikshospitalet (sistnevnte er et tilbud spesielt til barn). Kreft, kronisk myelogen leukemi (KML) kurstilbud til deg som har kronisk myelogen leukemi og dine pårørende.


Norlandia drifter barnehager, pasienthotell , sykehjem, hjemmetjenester og medisinsk klinikk. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og bidrar til å skape et godt liv - hver dag. Området grenser til marka og flott turterreng. Det er god tilgjengelighet til hotellet med flybuss fra Gardermoen, samt buss, trikk og bane fra Oslo-sentrum.


Patienthotellet er et attraktivt tilbud til dig, der ønsker et alternativ til en almindelig hospitalsindlæggelse. Hvor mye koster vanligvis hotellene nær Rikshospitalet holdeplass? I umiddelbar nærhet av Rikshospitalet holdeplass kan du regne med å måtte betale minst en tusenlapp for et hotellrom. I nærliggende områder som Ullevål og Frogner må du nok legge til noen hundrelapper for å finne gjennomsnittsprisen per natt. Ikke pasienthotell For å avklare misoppfatninger vedrørende pasienthotell kontra et sykehotell.


Det første er for innskrevne pasienter, og har i en viss grad helsefaglig personell på hotellet. Et sykehotell, som dette på Radiumhospitalet, er et tilbud til pasienter som er til dagbehandling eller til poliklinisk behandling ved sykehuset. Må betale for å sove på pasienthotell.


Nå vil det koste 1. Oslo universitetssykehus, 7kroner blir refundert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg