mandag 16. mai 2016

Hva kan man lage av kjøttdeig

Hva kan man lage av kjøttdeig

Bekijk ons unieke assortiment kannen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Hva kan man lage av kjøttdeig

De nieuwste kannen. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Hverdagshelten kan brukes. Vi har i hvert fall samlet fått inspirasjon til å prøve noe nytt neste gang vi lurer på hva vi skal lage med den.


Her viser jeg enkle hverdagsretter som har god score blant dere og som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk som Kiwi, Rema eller Coop Extra. Hjemmelaget pizza, taco, lasagne og ulike gryteretter er mange nordmenns helgefavoritter. Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av , finner du oppskriftene her på MatPrat.


Hva kan man lage av kjøttdeig

Hva som befinner seg i kjøttdeig er muligens ikke noe man egentlig bør finne ut av. Alternativet er selvsagt å lage den selv. Det er veldig lett, og du får brukt et tilbehør til kjøkkenmaskinen som du kanskje ikke en gang visste du hadde: Kjøttkvernen. Man oppnår nok ikke ett års holdbarhet, men frysing går fint. Du kan lage kjøttboller i frikassésaus feks.


Kok noen min til de flyter opp. Ha i grønnsaker som asparges, erter, gulrotstaver og sellerirotstaver. Blomkål og brokkoli kan også være godt. Når man skal snakke om enkel og rask matlaging, så kommer en ikke utenom dette. Oppskriftene med kjøttdeig er min hyllest til hverdagen.


Hva kan man lage av kjøttdeig

Kjøttdeig er nettopp som et kanvas. Eller, du kan lage morsomme kjøttboller eller mexikansk quesadillas (min favoritt). Den egner seg særlig godt til kjøttdeigretter som taco, wraps og pastaretter, men kan brukes til magrere kjøttkaker og kjøttboller, bare den røres godt med salt og spes minimalt med væske. Det kan blir nesten hva som helst. Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter.


Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig , du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det. Karbonadedeigen er et sunnere alternativ, som inneholder mindre fett enn kjøttdeigen. Hva er egentlig forskjellen på kjøttdeig og karbonadedeig? Og hva skal du velge til hva ? Både pris, helse, smak og hva du faktisk skal lage , betyr noe for valget ditt.


Når man går lei av å lage elgtaco eller ha elg i bolognesen, kan man lage denne enkle gryten med deilig viltsmak og Snøfrisk - nesten som en viltgryte, bare mye raskere å lage. Om du synes den høres spennende ut, men ikke har elgkjøtt, så går det helt fint å bare bruke vanlig kjøttdeig eller karbonadedeig. Form flate porsjonskaker av kjøttdeigen. Viltsmaken på hjortekjøtt er nesten fraværende og kjøttet er dermed svært anvendelig.


Meksikanske empanadas er deig med fyll som bakes eller stekes, og disse rakkerne kan du fint lage med butterdeigsplater. Med et tacofyll av krydret kjøttdeig og ost, kan du være sikker på at du ikke blir den stakkaren som har tatt med tapasretten som ingen vil ha. Alle elsker jo taco, og spesielt når det kommer innbakt i sprø og luftig deig!


Hei, jeg skal lage kjøttdeig av hjort, har aldri gjort det før. Eller bare ha potetmosen på toppen av kjøttdeigen ). Er det noen som har noe forslag til hva jeg skal ha i ( spekk, løk el.lign.) Har hørt at hjortekaker kan bli vel tørre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg