onsdag 14. januar 2015

Hvor lenge er katter gravide

Hvor lenge er katter gravide

Perfekt kokte egg hver gang, uansett om du ønsker de bløt,medium,eller hardkokt. Vi har en liten misstanke om at den ene katten vår skal ha kattunger. Hurra Men så er vi litt usikker på hvor lenge kattene går?


Hvor lenge er katter gravide

Noen som vet hvordan den andre kan reagere når søster får smått? Det er flere katter enn potensielle katteeiere her i verden. Katter kan kastreres, og det er overhodet ikke synd på en katt som ikke får oppleve å bli mamma. Spør hvor mange katteeksperter eller veterinærer som du vil. Om vi er aldri så gravide her inne så må vi skille mellom våre behov og kattens behov.


Mine katter er lykkelige uten. For en uke siden forsvant katten vår , men kom tilbake fornøyd (heldigvis) for dager siden. Kan vel regne med at hun er gravid nå. Hun er mnd gammel skogkatt! Har glemt ut hvor lenge de går gravid , noen andre her som vet når vi får familieøkning?


Katten min venter kattunger, den har begynt å få litt mage å pupper, så lurte på kor lenge går katter gravide ? Katten min er under år, så hun er ikke så gammel, hun blir ett i slutten av september eller i begynnelsen av oktober, hun blei født ute, så forrige eier viste ikke helt fødselsdat. Betyr dette at det er farlig å ha katt når man er gravid ? Nei, i utgangspunkt er det ikke farlig å ha katt når man er gravid , men dersom du ikke har katt fra tidligere vil vi ikke anbefale å anskaffe katt når du er gravid eller under planlegging av graviditet, sier Jordmor Cecilia Kleven ved Oslo jordmor og kvinnesenter. Fritid og hobby Favner alt som har med fritid og hobby å gjøre. Reiser, sport, kosmetikk, shopping og hobbyaktiviteter.


Kan du spotte en katt i varme? Jeg har et spørsmål anngående min drektige katt. Hva kan jeg se etter for å vite hvor lenge hun har vært drektig, og når bør jeg begynne å forberede meg på fødsel? Er hunden din med valper? Og spekulerer du på hvor lenge den skal gå gravid ? Man sier at det går mellom til dager fra den dagen den ble parret.


Hvor lenge er katter gravide

Det vil altså si omkring uker. Fosteranleggene vokser seg fast på livmoren etter ca. Hvordan er prosessen? De fleste som eier et kjæledyr ønsker å vite hvor gammelt kjæledyret deres som regel blir.


Denne informasjonen gjør at man kan planlegge lenger frem i tid samtidig som den forbereder oss på hva som kommer til å skje. Hun har nå vært urolig i en ukes tid(løpetid) og jeg lurer på hvor lenge dette vil vare samt når jeg kan se om hun er gravid. I tilfelle hun er gravid , skal man da regne uker fra den dagen da jeg tror hun kunne blitt gravid for katteungene kommer? Kvinnekatter beholder eggene sine, bare frigjør dem etter parring, gjør dem dyktige oppdrettere og så mye at en gravid katt nesten er garantert. En katt med stor mage er vanskelig, og en høst er veldig farlig.


Forbered reiret for den kommende leveransen. Finn ut på forhånd telefonnumre og adresser til nærmeste veterinærklinikker ved komplikasjoner. Ikke glem hvor lenge graviditeten hos katter er normal, og kontakt lege dersom dager eller mer har gått siden oppdagelsesdagen.


Elefanten er drektig i knapt to år. Ny forskning kan kanskje avsløre hva som gjør den tykkhudede kjempen i stand til å gjennomføre dette maratonsvangerskapet, som gir hjernen mer tid til å utvikle seg og hjelper kroppen til å vokse seg større. Drektighet er svangerskap hos pattedyr. Denne tidsperioden kalles drektighetstiden. Lengden på drektighetstiden er forskjellig mellom ulike arter og blir gjerne lenger jo større arten er.


Små arter har betydelig kortere drektighetstid enn store arter. Egyptarane er blant dei som i lengst tid har hatt katt som husdyr. Kattar og større katteartar. Bortsett frå storleiken er det ikkje så mykje som skil ein villkatt frå til dømes ein tiger.


Dette er den perioden hvor det er størst risiko for spontanabort. Andre trimester varer frem til uke 28. I tredje trimester, som varer fra uke og frem til fødselen, er alle organsystemer på plass og fosteret vil i all hovedsak bare vokse og legge på seg.


Hvor lenge er katter gravide

Barn født i tredje trimester vil normalt overleve selv om det er for tidlig født.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg