fredag 30. januar 2015

Krøller med krølltang

Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Oppdag vårt utvalg av parfymer. Finn en duft som passer deg. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.


Krøller med krølltang

Den har et keramisk belegg av nano-kvarts og Advanced Ceramics-system for en flott finish, og kommer med auto-av og en varmebestandig hanske. Nedenfor har vi samlet en rekke alternative metoder man kan bruke for å lage flotte krøller uten bruk av krølltang. Kvinner utsetter håret sitt for mye skade og slitasje.


Krøll håret uten varme. Med den kjegleformede varmeoverflaten kan man variere størrelsen på krøllene. Du kan lage store myke krøller ved lav temperatur eller strammere krøller ved høyere temperaturer.


Med en kjegleformet krølltang får du mer levende krøller fordi hårstrået vris rundt varmeoverflaten. Det finnes ikke noe på stengene som klemmer fast håret. Vi har et bredt sortiment av krølltenger fra de mest populære varemerkene som Babyliss, Ego, GH Remington med flere.


Innenfor vårt sortiment med varmeverktøy finner du også alt av hjelpemidler du behøver for å få de perfekte krøllene, bølgene eller kruset du er ute etter. Minikrølltang er perfekt om du skal ut å reise. Skandinavias største utvalg av hårprodukter. Bestill din nye krølltang i dag, vi leverer raskt. Få perfekte krøller med våre krølltenger fra merker som Gh Beurer og OBH Nordica.


Vi har tenger i ulike størrelser og uforminger, så du får akkurat de krøllene du ønsker, enten det er avslappede bølger, markerte krøller eller en mellomting. Har du en rettetang kan du også skape fine krøller med denne. Jeg fikk det aldri helt til før jeg forstod hvor langt man måtte snurre rettetangen. Jeg tar hårdelen flatt i tangen og så vrir jeg tangen en hel gang rundt, så jeg har hårenden ut samme sted og er håret er surret rundt rettetangen en gang. En krølltang er et opplagt hjelpemiddel sammen med andre hårpleieprodukter.


Vi har forskjellige modeller fra ulike produsenter. Her finner du krølltang til DITT hår. Enten du vil forgylle hverdagen eller du vil se bra ut på en fest, er krøller et sikkert valg. Det eneste som trengs, er en rettetang og litt øvelse.


Krøller med krølltang

Effektiv krølltang med flere temperaturinnstillinger for en profesjonell look! Med en krølltang kan du på noen minutter lage vakre, luksuriøse krøller og løfte frisyren din til et helt nytt nivå. Velg en tang som passer til håret ditt og dine spesifikke behov. Med dette, jeg kan med hjelp av en liten hårsspray har fine krøller likevel 2-dager.


Men fremfor alt, gjør det meste av arbeidet selv som det soaks inn i håret. Skip navigation Sign in. Eller gå rett fra jobb til fest med to forskjellige frisyrer.


Krøller med krølltang

Foto: Aina Kristiansen Vis mer. En annen måte å lage krøller på, er å bruke et hårbånd eller en lang strikk som du knyter sammen i en løkke som passer rundt hodet ditt. Slik gjør du det: Fukt håret litt, enten med vann eller med en krøllespray. Med en vanlig krølltang setter man håret fast og roterer skaftet for å oppnå fine krøller. Med hårrullene varmer man dem opp og lar dem sitte i håret en stund.


Luksuriøse krøller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg