onsdag 21. januar 2015

Sykepleierstudiet på nett

Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer. Fullstendig plan samlinger, praksis m. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag. Det er registrert relaterte studier til utdanningen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor). En sykepleier må være omgjengelig, snarrådig, selvstendig og kunne ta ledelsen i kritiske situasjoner.


Du må tørre å ta ansvar og kunne sette deg inn pasientens situasjon, slik at du klarer å hjelpe pasienten på best mulig måte. Du konkurrerer i kvoten for førstegangsvitnemål dersom du ikke fyller mer enn år i året du søker opptak og har fått utstedt førstegangsvitnemål på normert tid i videregående opplæring, eller har generell studiekompetanse på bakgrunn av vitnemål fra yrkesfag og studiekompetansefagene. Det er 1registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder.


Vi tilbyr sykepleierutdanning og en rekke videreutdanninger for sykepleiere. Ta en titt på våre sider og søk nå! Vurderer du å ta sykepleierutdanning i utlandet?


Hvorfor ikke sjekke mulighetene i Storbritannia? Dette er en utdanning for deg som er glad i mennesker, liker daglige utfordringer og som fungerer bra i et team. Regjeringen vil innføre krav om minst karakteren tre i fagene norsk og matematikk for opptak til sykepleierutdanning.


Karakterkrav vil styrke rekrutteringen og kvaliteten på utdanningen og få flere studenter til å fullføre sykepleierstudiet , sier kun. Hva kan du studere på nett ? Sykepleierutdanningen. Praktisk informasjon.


Hva er nettstudier ved Handelshøyskolen BI? Nettstudier er et godt alternativ for deg som ønsker å studere på BI, men at det av spesielle grunner ikke lar seg gjøre på dagtid. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Kliniske sykepleieemner i tredje og fjerde studieår gjennomføres ved en rullering av studentene i studieåret. De ulike praksisperiodene inkluderer erfaring fra forebyggende helsearbei svangerskaps- og barselomsorg og pediatrisk sykepleie, samt sykepleie i forbindelse med anestesi-, operasjon- og intensivbehandling. Det tas opp studenter til tre ulike undervisning- og praksisområder: Salten, Vesterålen Helgeland. Hun sier at NSF Student er imot innføring av Y-veien til sykepleierstudiet og mener at det ikke skal kunne gis avkortning av sykepleierutdanningen på bakgrunn av gjennomført videregående opplæring, fagskoler eller tidligere praksis. Vi ønsker en enhetlig og helthetlig utdanning.


Fra hudpleier til sykepleier NKI Nettstudier Eline tok generell studiekompetanse via vre nettstudier og utdanner seg n til sykepleier. Du må like å arbeide med mennesker og være i stand til å ta ansvar og vise omsorg. Bachelor i sykepleie på deltid er en samlingsbasert utdanning, med forventet studieinnsats på ca.


Dette studiet er under revisjon, og vesentlige endringer kan forekomme. Høgskolen i Innlandet tar ditt personvern på alvor. Ved hjelp av denne veilederen kan du lese hvordan vår nettløsning bruker informasjonskapsler, og hva du samtykker til ved å la oss ta i bruk noen flere.


Med en bachelor i sykepleie har du gode jobbmuligheter. Utfordringene i helsevesenet er mange og samfunnet trenger flere sykepleiere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg