fredag 9. januar 2015

Orgasme i søvne

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Jeg er en kvinne som regelmessig får orgasme i søvne. Da rykker det i hele kroppen.


På en annen måte enn hvis jeg får orgasme av å faktisk bli stimulert. Synes nesten disse orgasmene er de beste. Ved en orgasme frigis hormonet oxytocin fra nervecellene i hjernen og inn i blodstrømmen.


Derfor er det rett og slett bare sunt for oss å få orgasme , også i søvne. Her en tidlig morning (og andre ganger for den del) fikk jeg orgasme sånn i halvsøvne, uten å ha tatt på meg selv i det hele tatt. Likevel er jeg ikke i stand til å få orgasmer ved samleie uten stimulering av klitoris.


Altså, våken, orgasme ved stimulering av klitoris. Sovende, orgasme uten berør. Det er normalt å få orgasme i søvne.


Gjennom natten er det sånn at hele klitoris, både indre og ytre, blir blodfylt flere ganger. Hver natt tar kroppen altså en fullsjekk. Orgasme uten berøring.


Hjernen sender blod ned til kjønnsorganene, og får muskulaturen til å gjøre sammentrekninger. Noen ganger kan vi derfor oppleve å bli kåte eller å få orgasme i søvne , selv uten berøring. Jeg drømmer, og merker jeg blir så opphisset at orgasmen bygger seg opp, og jeg våkner i det jeg kommer. Jeg får av og til orgasme i søvne. I natt fikk jeg orgasme i søvne , og våknet i det det gikk for meg.


Hadde sammentrekninger i 1-minutter etterpå. I natt våknet jeg av en kraftig orgasme i søvne. Jeg husker jeg hadde en våt drøm der jeg drømte at jeg ble slikket.


Og så våkner jeg av at jeg fikk en sterk orgasme på ekte. Jeg fikk ikke sove mere etter dette. Det virket litt uvirkelig da jeg ikke tok på meg selv og det hele var en drøm for så. Som oftest blir symptomene verre utover kvelden og natta, og noen med “rastløse bein” kan også få ufrivillige hoftebevegelser og trang til å onanere i søvne.


Noen opplever krampelignende orgasmer som ligner epileptiske anfall i søvne. SIDE2): Den år gamle Anna fra Göteborg i Sverige har i flere år våknet opp i løpet av natten fordi hun har fått orgasme. Har også ofte prøvet at komme i søvne , og det er virkelig godt! SVAR: Hei jente år. Takk for at du skrev til ung.


Det kan være at det er orgasme du har i søvne. Men orgasme er ikke vondt. Og jeg tror sgu der er mange der har prøvet at få en orgasme i søvne skønt at man os kan det ikk Så hop du bare på den mand og hyg jer. Mange kvinder oplever at blive opstemt, mens de sover, og faktisk har af kvinder midt i livet prøvet at få en søvn - orgasme.


Jeg oplevede min første orgasme for ca. Jeg synes, jeg er rigtig godt hjemme i min krop og heldig med både dens udseende (på de fleste områder) og den glæde den giver mig at være i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg