søndag 25. januar 2015

Rikshospital dietten

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Til og med under dietten , kan man risikere å svime av. Konstaterer at rikshospital -kuren inneholder et stort kålhode.


Og det er vel der hunden ligger begravd. Forøvrig så er det komment en ny kur (egentlig en metode) for å gå ned i vekt. En skal begynne å pakke maten opp i rompa istedenfor i kjeften. En vil garantert gå ned mange kilo i uka.


Jeg var ferdig for uker siden og har mistet mange kilo til, tok en tur til legen og alt sto svært mye bedre til enn før. Legen fortalte meg at han kan ikke skjønne at folk tar så på vei pga denne dietten , da det ikke er så ulikt og faste i lang tid. Stoffskiftedietten. Grunnen til at den heter stoffskiftediett, er fordi mennesker som har levd nokså usunt over mange år, som oftest har et lavt stoffskifte. Hei, Jeg har tenkt til å prøve meg på denne suppen da.


Det inspirerte meg. Men ta ikke navnet for alvorlig - sykehuset med samme navn går ikke nødvendigvis god for kuren. Den kan gi raske resultater, du trenger ikke å føle deg sulten, og du kan variere smaksopplevelsene, sier Arsky. Dieten hör till kategorin snabba dieter och kan jämföras med Flygvärdinnedieten, Popcorndieten, Ryska Rymddieten och bantarsoppan.


Helsedirektoratet planlegger nå sammen med helsetjenesten hvordan vi skal håndtere situasjonen dersom det nye coronaviruset kommer til Norge. Ernæringsfysiolog advarer mot dietten. DAGERS STOFFSKIFTEDIETT FRA DET DANSKE RIKSHOSPITAL. UTEN at du øker i vekt de nermeste to år. Jeg har selv et veldig lavt stoffskifte, kunne dette vrt en diett for meg?


Denne kuren varer i dager og er derfor har men effektiv. Rikshospitalets suppekur eller Rikshospitalets diett, slankekur som er effektiv. En velkjent slankekur over hele Norden, som er brukt i en årrekke. Folk som har prøvd den, har gått ned opptil kg! Dietten går ut på å endre ditt stoffskifte, hvilket medfører at du etter dager kan spise normalt uten å legge på deg i de neste år.


Denne dietten varer i dager, og er derfor har men effektiv. Dukan- dietten har allerede tatt Frankrike med storm, og nå er den introdusert til britene. Den lover rask vektnedgang – som så mange andre slankeopplegg.


Men denne dietten inneholder også en kostholdsplan som garanterer at du vil forbli slank, mens du samtidig kan nyte nesten uante mengder. Jeg har tatt den danske rikshospital-dietten som går over dager minst fire ganger. Jeg gikk ned opp til kg hver gang jeg tok den, men jeg gikk opp igjen i rekordfart hver eneste gang – og gikk opp mer enn jeg hadde gått ne forteller Jan.


Når han tenker på det nå skjønner han ikke helt hva han drev med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg