tirsdag 6. januar 2015

Oppskrift på julekaker

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Endelig en rynkekrem som virker.

Her har vi samlet over oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul. Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir deg julestemning. Julebaksten er en tradisjon det er verd å ta vare på. Selv om vi ikke absolutt må ha syv slag kaker til jul lenger, er julebakst en hyggelig familie- og venneaktivitet.


NRK Ni-timens lyttere hadde en stor avstemning for noen år siden om hvilke syv slag som bør bakes til jul. Oppskrifter på julekaker Små, søte julekaker hører julen til. Enten du skal bake de tradisjonelle slag eller du har dine egne favoritter så er julebakst en stor del av julen for mange.


Vi får aldri nok av gode julekaker.

Nokon meir tradisjonelle enn andre. Let frem kakeboksene, og fyll dem med deilige småkaker til jul. OK, jeg tar bladet fra munnen: Jeg spiser ikke julekaker fordi jeg liker dem, men av ren nostalgia. Tråkker jeg noen på tærne her?


Og det beklager jeg. Krumkaker og sirupsnipper har jo sin sjarme, men de spilte en viktigere rolle i en tid da vi bare hadde mel, sukker og smør til rådighet. Ha i egg, sikt på krydder og mel og elt alt godt. Til julekake som skal stekes til høye, runde kaker må deigen være fast. La deigen gjære godt opp igjen.


Ta den ut på bordet og elt inn rosiner og sukat, slik at de blir jevnt fordelt og ikke ligger løst på overflaten. Julekake bør ikke lages for stor. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Hjemmelagde pepperkaker med hjemmelaget pepperkakedeig hører julen til!


Pepperkakeverksted på kjøkkenet skaper fin julestemning og smaker utrolig godt i en mørk adventstid. Her finner du oppskrifter , inspirasjon og gode tips som sikrer god julebakst. Her får du oppskriften på verdens beste krumkaker.


Disse klassiske, norske kavringkakene er nært beslektet med italienske biscotti.

De er sprø i konsistensen og vanlige smakstilsetninger er blant annet sitron, mandel, ingefær, kanel og vanilje. Døler har en karakteristisk smak av mandler, og potetmel og kremfløte i deigen gjør at kakene får den spesielle og lette konsistensen. Når teknikken er på plass og man behersker smultkoking på en trygg måte, så skal det være ganske enkle kaker å lage. Rosettbakkels smaker best ferske, men kan også lagres over lengre tid i en boks eller i fryseren. Denne oppskriften gir ca.


Jeg deler jevnlig ut flotte giveaways, så det lønner seg å følge med! Jeg håper du lar deg friste! Ha frostingen på cupcakene og dryss over litt kokosmasse, eller dypp hele cupcaken i kokos, slik at det fester seg til frostingen. Disse deler hun gjerne på bloggen sin. Det søte liv har 300.


Andre matbloggere er allerede fans og kaller henne en kommende stjerne. Havreflarn er småkaker som er enkle og raske og lage i julen! Hopp til hovedinnhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg