fredag 16. januar 2015

Fotball kort

Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.

Kjøp og selg fotballkort på auksjoner og til fast pris på QXL. Hver boosterpakke består av tilfeldige kort fra ser. Søk etter fotballkort på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på fotballkort fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Jeg har flere slike album med fotballkort som jeg samler på da jeg var yngre. Satt akkurat å blade igjennom et slikt nå, da kom jeg til å huske hvor gøy dette egentlig var, fikk en pose eller når vi var innom butikken, så rett hjem for å se om det var noe jeg kunne putte inn i albumet, gleden var stor da jeg fikk di beste spillerne som jeg manglet.


Stilig fotballkort. Og så mange andre flotte kort du har laget siden sist jeg var innom.

Her finner du resultater og tabeller fra over 1norske og internasjonale turneringer. Fra de viktigste ligaene tilbyr vi kampfakta, toppscorerlister, assists, kort og en rekke andre statistikker. Idretten utøves på en rektangulær bane med ett mål i hver kortende, og det laget som har fått flest mål når spilletiden er ute, vinner kampen. Se vårt utvalg fra de mest kjente merkene.


Har du noen gamle fotballkort liggende på loftet, er det også godt mulig at det er penger å hente. Kickerz er den beste pakken for barn i alderen 6–år som elsker fotball ! Vi har solgt gode, gamle engelske fotballkort. Fotballkort og leker. Abonnementspakken inneholder alltid et morsomt magasin, en alderstilpasset bok og gøyale ting.


Les om fotballeventyr, de beste spillerne og klubbene! Få fotballfakta, tips, samlekort, spillerplakater og praktiske fotballting! Panini er synonymt med klistremerker, samlealbum og samlekort.


Byttekortene samles, byttes og spilles med. Panini fotballkort er like populære for voksne som for barn, og lar fotball -fans ta del i oppkjøringen til et nytt mesterskap eller en ny fotballsesong. Kontaktinformasjon til Røros Menn, og oversikt over de siste og kommende kampene.


Bli med for tilgang til eksklusive tilbud og siste nytt.

Fra en gammel nedlagt butikk har vi fått inn et stort parti med fotballkort. Jeg sikter til fotballkort fra 70-tallet og tidlig på 80-tallet. Er det noen av dere som fortsatt har samlingen deres inntakt? Selv har jeg tatt vare på hele samlinga mi. På 70-tallet var fotballkortene store av format, og det er ofte disse korta som blir trekt fram i ulike sammenhenger i dag som demonstrasjon på klassiske fotballkort.


Hva slags fotballkort skal vi snakke om her? Har et berg med kort på loftet hos mutter og fatter. Samlet fra slutten av tallet og noen år inn på tallet. Noen verdi på disse korta?


Etter en gjennomsyn sist jeg var hos mutter var det ingen Liverpool kort å finne. Blei vel lurt fra meg de kort. Hvert lag består av spillere, en målvakt (keeper) og ti utespillere.


Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg