fredag 23. januar 2015

Ultralyd oslo

Ultralyd oslo

Vi tilbyr avansert ultralyd i alle trimestre av svangerskapet. Kort ventetid hos både kvinnelig og mannlig behandler. Direkte timebestilling på nett! Expert ved 3D-undersøkelser. Søk etter ultralyd oslo på den nye KensaQ.


Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling. Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Privat ultralyd på majorstuen i Oslo hos erfarne røntgenleger. Helsesjekk og ultralyd undersøkelse. Vi har kort ventetid og topp moderne utstyr. Vi kan tidlig i svangerskapet benytte ultralyd for å bekrefte graviditet.


Ultralyd oslo

Du får både bilder og filmsnutt av ultralyd -undersøkelsen sendt til din mobiltelefon. 3D og 4D ultralyd. Du kan lese mer om vårt tilbud om ultralyd her. Kurs ved Ullevål pasienthotell.


Mange spørsmål melder seg når et barn skal komme til verden. En tidlig ultralydundersøkelse kan gjøres fra uke og helt frem til det ordinære offentlige tilbudet som tilbys gratis ved sykehuset man er tilknyttet rundt uke 18. Men man bør forsikre seg om at den som utfører ultralyd har kompetanse i bruk av ultralyd med tanke på ALARA begrepet (As Low As Resonably Achieveable). Når lyden passerer forskjellige vev i kroppen, blir litt av lyden reflektert tilbake som ekko. Denne lyden blir fanget opp av et lydhode og lydbølgene blir omdannet til bilder i ultralydmaskinen.


Ultralyd oslo

Størst på ultralyd i Norge. Enimed er importør av Alpinion ultralyd systemer. Bildekvaliteten på MSK probene har gjort de håndholdte, portable og stasjonære E-Cube skannerene til foretrukne MSK maskiner, men er og svært populære blandt allmenn praktikere til takstgivende undersøkelser.


Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo. Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger. D ultralyd anbefales etter uke 2 da fosteret er mer utviklet, og bildene blir finere.


Ultralyd oslo

Til dette brukes 2D ultralyd. Tidlig ultralyd utføres etter uke 7. Våre apparater håndterer 2 3d og 4d. Til målinger brukes alltid 2d funksjonen.


For mange er ultralyd noe man først og fremst forbinder med graviditet, men man kan også bruke ultralyd til å undersøke andre forhold i kvinnens underliv. Våre gynekologer gjennomfører en innvendig ultralyd rutinemessig ved alle gynekologiske undersøkelser. Dette er inkludert i prisen. Ultralydapparatet sender lydbølger inn i kroppen. Sjekk ut våre åpningstider her.


Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger. Kompetanse som jordmor innen svangerskapomsorg, fødsel og barsel samt ultralyd fra fostermedisinsk poliklinikk og svangerskapspoliklinikk på Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Drammen, Bærum sykehus og Bærum kommune. Sykehusskolen i Oslo universitetssykehus har egne lærere og egne rom på sykehuset.


Hvis du ikke kan komme til skolerommet, kan du få undervisning på pasientrommet. Her er det ikke klasser. Teknologien har ingen verdi i seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg