torsdag 22. januar 2015

Sunn smoothie til frokost

Smarte, lette måltider gjennom hele dagen. Besøk vår nettbutikk her! Kjøp ditt favorittprodukt i dag. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Har du dessuten frukt og grønnsaker som begynner å synge på siste verset, er smoothie en ypperlig måte å få brukt dem opp.


Sunn smoothie til frokost

Da må man tilføre ingredienser som løfter næringsinnholdet og metter godt. Det kan for eksempel være egg, proteinpulver, chiafrø, avokado, kokosmelk, cottage cheese og lignende, forteller hun. Lag smoothien litt tykkere enn du vanligvis ville gjort, hell den i en skål og ha på din favoritt-topping.


Spis med skje til frokost , eller når du har lyst på noe godt. Smoothie kan både drikkes og spises! Det å slenge sammen litt ingredienser til en smoothie før man reiser på jobb tar deg like lang tid som å smøre en brødskive med gulost!


Sunn smoothie til frokost

Hvorfor ikke fylle magen med både proteiner, karbohydrater og riktig fett? Denne lagde jeg på slump, men av erfaring blir de best slik! Frokosten setter deg i stand til å skru opp energiforbruket, poengterer Arsky. Ifølge ernæringsfysiolog Gåsland spiller det ikke så stor rolle hva slags type arbeid eller aktivitet du bedriver dagen med i forhold til valg av frokost.


Og den behøver ikke være komplisert eller ta lang tid å lage. Sjekk våre forslag enten du er mest opptatt av energi, metthet, slanking eller må spise mens du er på farta. Kristiansand må ha frokost og kaffe hver morgen for å våkne ordentlig.


Ikke bare blir det en god start på dagen, hun holder seg mett til lunsj og syntes det er enklere å regulere måltidene. Jeg prioriterer å stå opp litt før jeg egentlig må så jeg har tid til å lage og spise en ordentlig frokost. Her i familien drikker vi mye smoothies.


Det er nesten som godteri, men mye sunnere. En smoothie er noe som passer til frokost , kvelds, et mellommåltid og etter aktivitet. En sunn smoothie gir mange gode næringsstoffer. Er egentlig smoothien din så sunn ? Bugge, ernæringsfysiolog og fagsjef ved Grete Roede AS, sier at smoothie absolutt kan være en fullverdig frokost , men det kommer selvsagt helt an på hva du putter i den.


Se oppskrifter til frokost her. Lag sunn frokost med MatPrat i dag. Trenger du inspirasjon? Her får du middagstips fra oss. Her er gode forslag til hva du kan servere til frokost.


Oppskrifter på saftige brød og rundstykker, smoothies og masse annet godt som gir deg en god start på dagen. Denne drikken kan lages i utenkelig mange varianter, og om du går inn for det, så kan du uten problemer drikker en´ ny smoothie hver dag året rundt. Orker du bare litt mat om morgenen kan en smoothie til frokost være nok til å sette kroppen i gang.


Da får du den energien du trenger til du er klar for et litt større måltid. I boken ”Verdens beste smoothie ” deler jeg og Kjartan Skjelde våre beste smoothietips. Vi sikrer deg råvarer med byggeklosser du gjerne får for lite av, gjennom de lekreste fristelser.


Del inn året i smoothie -uker og bli kjent med nye, spennende smaker gjennom de neste måneder. Kroppens energilagre er tomme etter natten, og du trenger kjapp påfyll. Frokost er dagens viktigste måltid har du sikkert hørt.


Sunn smoothie til frokost

Har du dårlig tid og lite matlyst er smoothies en perfekt start på dagen. Sunn naturlig frokostsmoothie. Lag et stort glass smoothie til hver av barna, gjerne til deg selv også.


Vaniljekesam vil øke proteininnholdet, og gjøre at smoothiesen metter bra. Ha gjerne også i litt havregryn eller hvetekli for å øke fiberinnholdet. En fiberrik frokost vil nemlig ha en positiv innvirkning på blodsukkeret hele resten av dagen. Takk for spørsmålet! Så om smoothie er sunt som mellommåltid etter trening eller som en rask frokost avhenger helt av hvilken type det er.


Sliter du med appetitten på morgenkvisten, kan det kanskje være enklere å drikke en smoothie eller du kan eventuelt smøre en matpakke som du spiser på vei til skole eller jobb. Er du glad i frokostblanding, er det også et godt alternativ til brødskiven. En smoothie på vei ut døra virker som en perfekt plan for travle morgener, men er det egentlig så smart?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg