torsdag 8. januar 2015

Bæremeis best i test

Stort utvalg, enkel bestilling og rask leveranse, kjøp din nye Bæremeis i dag! PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris.


Med en bæremeis frakter du barnet ditt på en sikker og behagelig måte. Det kan være lurt å starte med kortere turer slik at barnet og du som voksen blir vant med å bruke bæremeis. For det er vanskelig å lese seg til hva som passer best til dere.


Når kan vi begynne å bruke bæremeis ? Noen leverandørene av bæremeiser angir måneder som anbefalt alder. Allikevel bør du vente med å bruke bæremeis til barnet kan sette seg opp selv. I så fall kan du kommer du deg på tur til steder barnevogna aldri når, inkludert plass til bleier, mat og skift. UTE har testet fem gode bæremeiser. Selv om det etter hvert er blitt et greit utvalg av bæremeiser har butikkene ofte bare et par ulike modeller inne i butikken.


Bæremeis best i test

Selv om alle de bæremeisene i denne testen absolutt kan brukes på korte turer og er sikre nok, bør du dra litt rundt for å se på ulike typer og ikke minst prøve dem på ryggen. Test av bæremeis Littlelife Voyager SBeste allrounder. Soli sikker og lett. Passer godt også til små barn, men de minste barna vil ikke nå ned til selve meisen som fungerer som fotstøtte.


Dagstursekken har dessuten meiser. En stor dagstursekk – som oppleves som litt vel lang og bred for enkelte, men det blir gjerne en smakssak, og avhengig av hva du ønsker å bruke sekken til. Etter våre erfaringer å dømme egner sekken seg best for dem med litt lengre rygg, så det lønner seg å prøve den på før man kjøper den. En god bæremeis vil gjøre turopplevelsen bedre for både barn og voksen.


Se etter en bæremeis som har regulerbar rygg slik at den både passer til mor og far, og med en støttende bøyle som gjør at bæremeisen står stødig når du setter den fra deg. En bæremeis med regn- og solskjerm vil beskytte barnet mot vær og vind. I en bæremeis får barnet orksterplass i naturen og kan ta inn naturen i trygge og komfortable omgivelser.


Våre bæremeiser gir maksimal støtte til bærer og kan justeres på flere områder, slik at den passer perfekt til din rygg og skaper en rolig og stabil sitteplass for barnet. Kjempefin, solid bæremeis , som er lite brukt. Den er pen, men den ene hempen, som brukes ved feste av sekken, er ødelagt. Fra testen : Sherpani Rumba Best i test ! Det er også en fordel at man har begge hendene fri, og at man kommer tett på barnet mens man går. Det er mange som spør oss om hva som er beste bæremeis for tur med barn.


Siden vi jobber i sportsbutikk kjenner vi godt til mange ulike modeller, og vi har selvfølgelig vår soleklare favoritt. Det norske nettmagasinet Test. De har ikke utført testene selv, men henter informasjon fra eksterne tester og setter det sammen ved å regne ut ulike testresultater på en poengskala fra til 100. Deretter finner de gjennomsnittssummen for hvert produkt.


Testene våre utføres av eksperter og fagfolk på de ulike områdene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg