torsdag 15. januar 2015

Enkelt strikkemønster

Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss. Helt gratis så klart! Gå til den nye siden Mer om den nye strikkesiden. Du vil fortsatt finne alle dine gamle favorittoppskrifter på den nye siden samt nye og spennende strikkeoppskrifter med og uten strikkemønster.


Velkommen til DROPS Design!

Her finner du mer enn 120. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Norges største portal for kjøp og salg av strikkemønster , strikkeoppskrift og heklemønster.


Finn inspirasjon eller ditt neste strikkemønster her. Jeg er av den oppfatning at alle skal kunne ha muligheten til å strikke enkle , anvendelige plagg ogStrikkespinnbloggen har derfor som mål å vise grunnleggende og enkle fremgangsmåter og lage oppskrifter som kan bidra til økt strikkeglede og fremme kreativiteten blant folk flest, er Edel Maries eget utsagn om motivasjonen bak bloggen. Sitteunderlag Du trenger: Store rundpinner, rundt 8-12.


Dette er enkelt å strikke, men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn, samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving.

Lær å strikke med strikkeskolen. Dette er en side både for deg som vil lære å strikke, og for deg som ønsker inspirasjon. Har du forresten sett boken Med hjerte for strikk?


Gratis program til å lage strikkemønster - Win Crea. Programmet er enkelt å bruke og jeg har lagt det inn her, så det er bare å laste det ned. Av Bitta Mikkelborg. Dette er den femte boka i Bitta Mikkelborgs Strikking hele året-serie, og denne gangen er det sjal og skjerf som står på agendaen. Strikk votter med revehoder Enkle leggvarmere i Alfa.


Eggehatter med lusemønster. Dersom du eier en smart-telefon eller et nettbrett kan du raskt forvandle et bilde til et strikkemønster ved hjelp av appen StitchSketchLE. Jeg har testet ut gratisversjonen for mobil, og synes det fungerte fint på enkle bilder, mens foto av mennesker eller andre mer komplekse bilder ikke ble noen suksess. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Er det noen som vet om et enkelt og greit program (helst for Mac) til å lage eget strikkemønster ? Dette er Marte Helgetuns tredje bok, og denne gangen er det en kolleksjon med enkle og elegante hverdagsplagg til damer i alle aldre. Oppskriftene er skrevet på en lettfattelig måte, og plaggene er laget slik at det skal være minst mulig montering.

Vamsegarn på pinnestr. Med disse enkle strikkeoppskriftene kan du lage babyklær som varmer den nyfødte i kulda. Sokkene på bildet har jeg lagd ut fra en oppskrift herfra. Jeg har også lagd denne dressen og denne luen til min lille datter. For øvrig er det også enkelt å søke i oppskriftene og finne en til passer til en annen type garn man måtte ha.


Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift? Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. En enkel og inspirerende måte å lage mønster på er å bruke excel.


Ved å bruke datamaskinen istedet for papir og blyant, er det enkelt å prøve seg fram og se hvordan fargene passer sammen. Det finnes også spesialprogrammer å få kjøpt, men siden mange likevel har excel, synes vi det er greit å tipse om hvordan man kan bruke dette. Stine Mikkelsen-Strømsnes Det er mange halser eg ikkje skjønner vitsen me ja fordi at de bare henger der rundt halsen og helst nede på brystet. Alt garn er på tilbud f. Omgangen begynner alltid midt under foten Deretter feller jeg på 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg