onsdag 28. januar 2015

Minst populære navn

Minst populære navn

Koop nú Mest in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz.


Voor 23:bestel is morgen thuis! Betaal zoals je wilt. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Det går om lag 1år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier navneeksperten.


Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn ni ganger. På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip og Oliver. Emma kommer fra tysk og betyr stor.


Minst populære navn

Av alle populære navn , er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert. Emma i fjor, som ligger tett etterfulgt av Nora på navnestatistikken. Sofie ligger som nummer tre. Jacob eller Jakob, med Lucas eller Lukas som nummer to på statistikken. I likhet med Norge er det to trender for de mest brukte navnene i Danmark: Det er noen typisk danske eller nordiske navn , og resten er typiske internasjonale navn som gjerne er populære i mange.


Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor. Sjansene for at samtlige på listen havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn er altså liten.


Minst populære navn

Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge? Deres topp tre er Ida, Sofia og Emma på jentesiden, mens William, Victor og Oscar topper på guttesiden. Flere av navnene på de danske topplistene har spesiell dansk tradisjon, eller har vært brukt i Danmark over ti ifølge navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen.


Dette er en liste over populære navn. Disse navnene var mest populære til nyfødte i fjor – Jeg ønsker ikke å spekulere, men det kan være nærliggende å tro at dette har noe med TV-seriens popularitet å gjøre. Hvor mange velger de mest populære navnene ? Bare navn ble i fjor brukt til mer enn prosent av alle fødte. Emma ble brukt av prosent, og Lucas av prosent. Sist oppdatert: 14.


Minst populære navn

Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære ? Matteo og Sofia tenker vi ikke lenger på som utenlandske, fordi de brukes så mye i Norge. Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. Kanskje finner vi også de neste toppnavnene her til lands på Italias topp 50-liste? Begge navnene finnes også på topp i Italia. De mest populære pigenavne på årets første navneliste er Emma, Alma, Freja, Clara og Agnes.


Der har altså været en del udskiftning i top- hvor navnene Freja, Clara og Agnes er kravlet op, mens Sofia og Ella har måttet vige pladsen. Alle katter fortjener å ha et navn. Foto: Freedigitalphotos.


Sidste års mest populære navn Ida er forsvundet væk fra 1. Katteportal Kattenavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg